Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Σε ρόλο... τηλεπωλητή ο Τραμπ: Λάνσαρε ρολόγια με το όνομά του - Οι τιμές πώλησης «Θα τα λατρέψετε», λέει ο Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε εικόνες και βίντεο.


 

Seth Wenig/AP

 
 


Ρολόγια χειρός με το όνομά του λάνσαρε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω της πλατφόρμας του Truth Social, σε νέα σειρά επιχειρηματικών προσπαθειών.

«Θα τα λατρέψετε. Θα κάνατε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του.




Όπως μεταδίδει το NBC News, μερικά από τα πιο ακριβά ρολόγια της συλλογής κοστίζουν ακόμα και 100.000 δολάρια.




Ένας φθηνότερος τύπος ρολογιού που παρουσιάζεται στον ιστότοπο με το όνομα «Fight Fight Fight Fight» -αναφερόμενος σε αυτό που φώναζε ο Τραμπ καθώς έφευγε από τη σκηνή τον Ιούλιο αφού πυροβολήθηκε στο αυτί σε απόπειρα δολοφονίας- κυμαίνεται από 499 έως 799 δολάρια.




Ο ίδιος ο Τραμπ εμφανίζεται σε βίντεο, ως άλλος τηλε-έμπορος, να προωθεί τα ρολόγια του, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό – μόνον 147 κομμάτια.

Μάλιστα, όπως λέει, τα ρολόγια συνοδεύονται από ένα σημείωμα με ιδιόχειρη υπογραφή, ενώ είναι ένα πολύ καλό δώρο για τις γιορτές.







Ωστόσο, στον ιστότοπο υπάρχει δήλωση αποποίησης ευθύνης που αναφέρει ότι ο πωλητής «χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα του Τραμπ στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας επί πληρωμή».



«Τα ρολόγια Τραμπ δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Οργανισμό Τραμπ ή από οποιονδήποτε από τους αντίστοιχους συνεργάτες ή εντολείς τους», επισημαίνεται στη σελίδα ξεκαθαρίζοντας ότι τα ρολόγια «δεν είναι πολιτικά και δεν έχουν καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτική εκστρατεία».


Σε ερώτηση για το αν πρόκειται για «τα επίσημα ρολόγια του προέδρου Τραμπ» η απάντηση είναι ότι αποτελούν τα μόνα επίσημα ρολόγια που προσφέρονται από τον Πρόεδρο Τραμπ και περιλαμβάνουν ένα αντίγραφο της διάσημης υπογραφής του.

Τα ρολόγια είναι η πιο πρόσφατη επιχειρηματική κίνηση, από μια σειρά προϊόντων που προώθησε ο Τραμπ τα τελευταία χρόνια με άδεια χρήσης του ονόματος και της εικόνας του, όπως μια σειρά αθλητικών παπουτσιών και κάρτες NFT, ενώ μέλη της οικογένειας Τραμπ έχουν επίσης λανσάρει μια πλατφόρμα για κρυπτονομίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου