Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2024

Συνεδρίαση - οπερέτα της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για να «κόψουν» τον Κασσελάκη: Τι είπαν Γεροβασίλη, Νοτοπούλου και Θεοχαρόπουλος(σσ Δεν κατανοούν οτι ετσι ενισχύουν τον Κασσελάκη που εαν κάνει κομμα θα μείνουν να κοιτουν ο ενας τον αλλον;Τετοια γελοιότητα....)





 
Eurokinissi | Γιάννης Παναγόπουλος

 
 


Σαν σκηνικό οπερέτας εντός της Κουμουνδούρου θυμίζει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που συζητά, μεταξύ άλλων, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που πρέπει να έχει ο κάθε υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος στην κούρσα για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Οι πληροφορίες λένε πως στο τραπέζι της συνεδρίασης έχουν πέσει προτάσεις που όλες «φωτογραφίζουν» μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη. Προτάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπως της Όλγας Γεροβασίλη που φέρεται να πρότεινε πως ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει «γράψει» αρκετά χρόνια θητείας εντός του κόμματος.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να πρότεινε τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να κατατίθενται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και εκείνη να τα εξετάζει και να αποφασίζει.

Προτάσεις, κατά πληροφορίες, όπως φέρονται να διατύπωσαν οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος να μην επιτρέπεται να θέσει κάποιος υποψηφιότητα όταν έχει εκφραστεί με δηλώσεις για «κουκούλες». Προτάσεις όπως αυτή της Κατερίνας Νοτοπούλου, όπως λένε οι πληροφορίες, που φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το θέμα του μπούλινγκ από υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.


Από την πλευρά Κασσελάκη, οι πληροφορίες λένε, πως στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τέθηκαν δυο κριτήρια σχετικά με τις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφενός οι υπογραφές που απαιτούνται μελών της Κεντρικής Επιτροπής για τον κάθε υποψήφιο να είναι 50, από 30 στην περσινή διαδικασία εκλογής αρχηγού και αφετέρου η υποχρέωση του κάθε υποψήφιου να καταθέσει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως απορρίφθηκαν και οι δυο προτάσεις της πλευράς Κασσελάκη.
Δείτε σχετικές εικόνες




















Πηγή εικόνων: Eurokinissi | IN TIME

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου