Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Φάμπιο Πάιμ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον αποθέωνε αλλά κατέληξε στη φυλακή και το πορνό Η πτώση του Φάμπιο Πάιμ που δεν έκανε ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε βάσει του ταλέντου του.


Instagram

 

 


Κάποτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήριζε τον Φάμπιο Πάιμ καλύτερο παίκτη από αυτόν όμως ο Πορτογάλος παίκτης μετά από μια αποτυχημένη καριέρα και αρκετές λάθος επιλογές ψάχνει την τύχη του στο πορνό.


 

Ο 36χρονος Πάιμ υπήρξε συμπαίκτης του Ρονάλντο στην ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πριν από δύο δεκαετίες ενώ αγωνίστηκε πάνω από 40 φορές για τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.







Θεωρούνταν τόσο μεγάλο ταλέντο ώστε λάμβανε 4.400 λίρες την εβδομάδα όταν ήταν μόλις 13 ετών παράλληλα με το ετήσιο μπόνους των 130.000 λιρών.







Ο Παΐμ είχε πετύχει ένα τετράμηνο δανεισμό στην Τσέλσι το 2008, αλλά έπαιξε μόνο για τις ρεζέρβες της. Τελικά, το πέρασμά του από το Στάμφορντ Μπριτζ υπήρξε σύντομο.


Ο τρόπος ζωής που επέλεξε δεν το επέτρεψε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις διαγράφοντας μία πολύ περιορισμένη καριέρα παρά τις τεράστιες δυνατότητές του.

Το 2003, ο Ρονάλντο δήλωνε: «Αν νομίζετε ότι είμαι καλός, περιμένετε μέχρι να δείτε τον Φάμπιο Πάιμ».







Ομως, 16 χρόνια αργότερα, μετά από μια καταστροφική καριέρα ως ποδοσφαιριστή, μπήκε στη φυλακή για ένα χρόνο με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Τώρα που αποφυλακίστηκε ο Πάιμ ισχυρίστηκε ότι αναζητά καριέρα στη βιομηχανία του πορνό ως ελεύθερος άνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου