Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Ζήλεψαν το debate του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ Οι πρώτες φωνές για διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν στον δημόσιο διάλογο.





 

Το προχθεσινό debate του ΠΑΣΟΚ και κυρίως τη διαδικασία διεξαγωγής του φαίνεται πως ζήλεψαν αρκετοί στην Κουμουνδούρου και θα ήθελαν να δουν κάτι αντίστοιχο και με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη οι πρώτες φωνές ακούστηκαν στον δημόσιο διάλογο και αναμένεται να ακουστούν κι άλλες όπως μαθαίνουμε.

 

«Χρήσιμο θα ήταν ένα αντίστοιχο ντιμπέιτ και για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει ανάγκη ο κόσμος, ειδικά τώρα που το κόμμα μοιάζει - και είναι - τοπίο στην ομίχλη», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα στο Facebook.




Ο, δε, Χρήστος Γιαννούλης το πήγε ένα βήμα παραπέρα και θέλει να δει μια τηλεμαχία με ακόμη πιο… ελεύθερη. «Πρέπει να γίνει debate και με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ με ακόμη πιο ελεύθερο τρόπο, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία για σοβαρότητα, και έμφαση στον πολιτικό λόγο», είπε ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης.








Επειδή όμως και η σοβαρότητα και η έμφαση στον πολιτικό λόγο απουσιάζουν εδώ και καιρό στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρουμε πώς είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Δηλαδή, να γίνει πολιτικός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων, ενώ έχουν συμβεί αυτά που έχουν συμβεί και έχουν ειπωθεί αυτά που έχουν ειπωθεί εκατέρωθεν.


Μακάρι, πάλι, να κάνουμε λάθος και να δούμε ένα debate των υποψήφιων για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι ψηφοφόροι του κόμματος «έγκωσαν» από το reality που παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα.

M. Καλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου