Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ: O BENIZEΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ… ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

*ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕTAI Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ.ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ.

*ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΓΙΑΤΙ… «ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ».

Έχει διαμορφωθεί μία ρευστή κατάσταση …Για τις επιθέσεις εναντίον του Ευρώ μίλησε ο Βενιζέλος και κοίταξε να μας πείσει, ότι η διεθνής κατάσταση ευθύνεται για το χάλι μας και για τα πρόσθετα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση.

Τραγέλαφος.

Ταυτόχρονα έκανε αυτό που...
καιρό τώρα επισημαίνουμε: Προσπαθεί να μας πείσει ότι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ευθύνονται για την κατάσταση που υπάρχει στην χώρα.Δηλαδή να μας βάλει φίμοτρο.

Έφθασε δε στο σημείο να βάλει εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε να ρίξει τις ευθύνες για την μη καταβολή της έκτης δόσης στον κ.Αν.Σαμαρά..

Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την στάση του ίδιου του Βενιζέλου και των ηλιθιοτήτων που ξεστόμησε.

Σήμερα η κυβέρνηση έφθασε στο σημείο να μας πει ότι απαγορεύεται να κρίνουμε το οτιδήποτε γιατί ακούν οι τροικάνοι και δεν μας βαθμολογούν όπως πρέπει.

Για τις ευθύνες της κυβέρνησης που κάθοταν τρεις και τέσσερις μήνες ποιός θα μιλήσει;

Επί της ουσίας αναφέρθηκε στην ανάγκη αμέσως διαρθρωτικών αλλαγών μειώσεων (γενικώς)και …γενικώς δεν φαίνεται να έχει κατανοήσει τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία.

Έφθασε στο σημείο να μιλήσει για ένα τρισεκατομμύριο ευρώ που αποτιμάτε η περιουσία σε ακίνητα όλων των Ελλήνων.Δηλαδή , τί σημαίνει αυτό;

Οι άνθρωποι είναι μακρυά από την πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

  1. Αλαζόνας και σαδιστής προς τον φτωχό Ελληνικό λαό.
    Αυτή η κυβέρνηση πρέπει το συντομότερο να πάει στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή