Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ;

O Bαγγέλης Μαρινάκης κουβαλάει μαζί του δέκα πέντε μπράβους οι οποίοι οπλοφορούν. Μάλιστα... είναι και έξαλλος με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης γιατί του έδωσαν αστυνομική προστασία, τον ίδιο αριθμό αστυνομικών με εκείνον που έδωσαν στον Πατέρα (φοβερός ανταγωνισμός μεταξύ ... ανθρώπων του πνεύματος)

Ακόμη εξ' αιτίας δημοσιευμάτων στην εφημερίδα του «Στο Καρφί» εναντίον του Ν.Πατέρα ...προσέφερε μπράβους σε αυτόν που έγραφε τα δημοσιεύματα, αφού σύμφωνα με τον ίδιο τον συντάκτη των δημοσιευμάτων απειλείτο η ζωή του.

Είναι σαφές ότι τα δημοσιεύματα δεν τα έγραφε ο... «κουμπουροφόρος νταής»-κάτι που μπορεί και να αποδειχθεί- ο οποίος όμως και την πλήρωσε με σχετική αγωγή. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...

Όσο για το ποιοί δικαιούνται οπλοφορίας, όλοι εκείνοι των οποίων απειλείται η ζωή.

Και φυσικά το ότι απειλείται η ζωή του συγκεκριμένου..."κουμπουροφόρου νταή" το απέδειξε ο Μαρινάκης με την επίθεση του. Γιατί μόνον γέλια προκαλεί η επίκληση του Μαρινάκη ότι ο δημοσιογράφος έβγαλε ...πιστόλι... Εκτός εαν αυτό δηλώνουν οι ....δεκα πέντε κουμπουροφόροι μπράβοι του (μεταξύ των οποίων είναι και αστυνομικοί κε υπουργέ;) που τον συνόδευαν για να τον προστατέψουν απο τον «πιστολέρο δημοσιογράφο». Κι η αθλιότητα έχει τα όρια της.

1 σχόλιο: