Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

KΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗ:EIΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

Άφαντο και άσχετο χαρακτήρισε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τον Γιώργο Καμίνη στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας. Αιτία της έντασης ήταν το...
ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας, που ήταν εκ των βασικών θεμάτων και γι' αυτό τον λόγο είχε κληθεί να δώσει το παρόν και ο πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας, Γιάννης Πολύζος.

Ο Γ. Καμίνης, σχολίασε αρνητικά την αναλυτική τοποθέτηση-Κακλαμάνη για το θέμα τονίζοντας ότι ακολουθεί παλαιοκομματικές μεθόδους επικοινωνίας, για να λάβει την απάντηση του πρώην δημάρχου: "Δεν έχετε διαβάσει ούτε το εξώφυλλο του ρυθμιστικού σχεδίου. Εκτός ότι είστε άφαντος, είστε και άσχετος. Διαβάστε το πρώτα και μετά μιλήστε", με τον Γ. Καμίνη να μην απαντά στις κατηγορίες.

Ο μοναδικός, που απάντησε σε ορισμένα από τα ερωτήματα -Κακλαμάνη ήταν ο Γ. Πολύζος, ο οποίος μάλιστα άκουσε εμβρόνητος τη καταγγελία, ότι πρώην σύντροφος του, τον είχε καθυβρίσει σε προηγούμενη συνεδρίαση, αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα κερδοσκοπίας από το σχέδιο πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου.

Την ίδια ώρα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης -Καμίνη, που είχε κάνει τη "σχετική" καταγγελία για τον πρόεδρο του ΟΡΣΑ, καθόταν άβολα στη καρέκλα του και φυσικά δεν έβγαλε λέξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου