Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2012

Όλα εδώ πληρώνονται Γιώργο Νταλάρα

Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε χτες στη Νίκαια. Έλα όμως που οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου κάθε άλλο παρά αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο φανερώνουν…


Από την άλλη τα διάφορα που έχουν ακουστεί κατά το παρελθόν σε ότι αφορά τις αμοιβές του καλλιτέχνη ακόμη και για συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα δημιούργησαν το κλίμα που...αντιμετώπισε χθες βράδυ.

Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν με μανία τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία.
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μιλώντας από το μικρόφωνο είπε "Εδώ ήρθαμε για τα τραγούδια μας και όχι για να κάνουμε πολιτική. Ωστόσο δημοκρατία έχουμε και μπορείτε να λέτε ότι θέλετε" και τότε ήταν που έγινε πανζουρλισμός καθώς μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι του απάντησαν: Πώς μπορείς εσύ να τραγουδάς την φτώχεια που έχεις εξασφαλίσει τόσο την δική σου ζωή όσο και των δισέγγονων σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου