Τρίτη, Δεκεμβρίου 03, 2013

''ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ''...

Ηθικά αναγκαία, πολιτικά επιβεβλημένη και νομικά τεκμηριωμένη χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου...

Μιλώντας στον Alpha 98,9, η κ. Δούρου δήλωσε ότι η πρόταση αποσκοπεί στη διάσωση της πολιτικής, με την ανάδειξη των ευθυνών όλων όσοι εμπλέκονται και έχουν καταρχήν πολιτικές και ενδεχομένως ποινικές ευθύνες.
«Δεν αφήνουμε κανέναν έξω από το κάδρο των ευθυνών. Ζητάμε τη σε βάθος εξέταση των αιτιών που οδήγησαν στο κλείσιμο των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την εγκατάλειψη των υποβρυχίων», υπογράμμισε.
Ο στόχος, σύμφωνα με την κ. Δούρου, είναι τετραπλός: να επαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία, να παραληφθούν τα υποβρύχια, να αποκατασταθούν οι θέσεις εργασίας και να αναζητηθούν κατ’ αρχήν οι πολιτικές ευθύνες και, αν στοιχειοθετηθούν από την έρευνα, και ποινικές.
«Δεν υπάρχει στοχοποίηση προσώπων, στόχος είναι να έλθουν οι πραγματικές αιτίες της σημερινής κατάστασης στο φως» κατέληξε.
Εδώ και ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η αντιπαράθεση μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων, με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση της εξεταστικής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τη Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα με τίτλο «Το Βατερλώ του κ. Τσίπρα», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

φιμοτρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου