Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΧΕΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Η εκδίκηση της Μαργαρίτας Παπανδρέου και οι άτυχες καθαρίστριες που δεν είναι νάρες σαν την Βάνα Μπάρμπα


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Μια ακόμη παράσταση με τίτλο "Oι τέλοιοι ζητιάνοι της Ευρώπης ευγνομωνούν τους ελεήμονες δανειστές", έλαβε τέλος. Φρικαρισμένες φιγούρες στο Ζάππειο οι Jeroen Dijsselbloem, Oli Rehn, Mario Draghi, Wolfgang Schäuble, Paul Mathias Thomsen ξυπνούν μνήμες από τον εθνικό ύμνο>

Με τα ρούχα αιματωμένα ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
να γυρεύεις εις τα ξένα άλλα χέρια δυνατά.

Μοναχή το δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή·
δεν είν' εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλεί.

Για μια ακόμη φορά στην ιστορία μας μετατρέπουμε την ζητιανιά σε εθνική επιτυχία και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συμμετέχει στην πιο κιτς πολιτική παράσταση που ανέβηκε τις τελευταίες δεκαετίες στην ευρωπαική πολιτική σκηνή.

Όσοι αναρωτιούνται γιατί ο ΓΑΠ μας οδήγησε στο καθαρτήριο των μνημονίων ας αναζητήσουν την απάντηση στο μίσος της Μαργαρίτας Παπανδρέου για την κακοχυμένη ράτσα των Ελλήνων. Ο ΓΑΠ οδηγώντας μας στα σαγόνια του IMF έπαιρνε εκδίκηση για την μητρική οργή που είχε προκαλέσει στην Μαργαρίτα ο λάτρης της Ρίτας Σακελαρίου, Ανδρέας Παπανδρέου.



4 χρόνια μετά, το αποτέλεσμα είναι να κυριαρχούν στην χώρα οι ίδιες συμμορίες, οι ίδιες παράγκες, οι ίδιοι νταβατζήδες και τα τσιράκια τους-το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης.

Μόλις χθες που ο μετα-υπουργός φίλος μου Γιάννης Στουρνάρας, υποδέχονταν στο Ζάππειο του Σαμαρά, τους εκλεκτούς δανειστές μας, ο πρόεδρος του ΙΚΑ, πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ, στενός φίλος του ιδιοκτήτη των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη, Ροβέρτος Σπυρόπουλος -της γνωστής οικογενείας των κρασιών που επέλεγαν οι μισοί νταβατζήδες ως εταιρικά δώρα-μάθαμε ότι διώκεται για κακούργημα. Κι όμως ο καλός αυτός κύριος- από τους συνήθεις θαμώνες των Αυτιά-Παπαδάκη-, παραμένει στη θέση του.

4 χρόνια τρόικας στην Αθήνα με χιλιάδες αυτοκτονίες στο παλμαρέ της και ο Σπυρόπουλος απόλυτος άρχων στο ΙΚΑ αφού προφανώς κρατάει από τους όρχεις έναν εκ τους Βενιζέλου-Σαμαρά. Κι αν δεν τους κρατάει ο ίδιος, τους κρατάει κάποιος ισχυρός προστάτης του για λογαριασμό του.

4 χρόνια τρόικας και οι ίδιοι νταβατζήδες εμφανίζονται να γαμούν και να δέρνουν ως η απόλυτη ντόπια μαφία. Για κάποιο περίεργο λόγο όλοι οι "ξένοι" επενδυτές που έχουν εισρεύσει κατά χιλιάδες στη χώρα μας έχουν ελληνικά ονόματα-εκείνα των σεσημασμένων εγχώριων νταβατζήδων.

4 χρόνια τρόικα και καμία αξιολόγηση δεν έγινε στους διορισμένους κομματικούς στρατούς του χυδαίου δημοσίου.







Καμία απόλυση δημοσίων υπαλλήλων εκτός από τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών οι οποίες απολύθηκαν γιατί δεν ήταν μουνάρες σαν την Βάνα Μπάρμπα και καυλίτσες σαν την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και την Εύα Καιλή στα νιάτα τους, παρά ηλικιωμένες γυναίκες με ρόζους στις παλάμες τους.

Αν οι καθαρίστριες που απολύθηκαν ήταν σεξοβόμβες, οι άθλιοι αγύρτες του δημοσίου παρακρατικού μηχανισμού θα έβρισκαν τρόπο να τις μετονομάσουν σε μεταφράστριες ή να τις δηλώσουν ως υπαλλήλους της Βουλής και να τις μονιμοποιήσουν. Οι καθαρίστριες απολύθηκαν γιατί δεν διέθεταν αυτά τα προσόντα που καυλώνουν τα παχύδερμα κτήνη του κρατικού μηχανισμού στα οποία ο κλόουν των μεταρρυθμίσεων Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε προαγωγές με κομματικά και άλλα πελατειακά κριτήρια.

4 χρόνια μετά και οι αρμόδιοι οργανισμοί για τις Επενδύσεις στη χώρα μας στελεχώνονται με μέλη του ΔΣ που παίρνουν φακελάκια 50 και 60 χιλιάδες ευρώ για να προωθήσουν τους φακέλους των ελάχιστων ξένων επενυτών που έδειξαν ενδιαφέρον. Πολλοί από δαύτους κλαίνε πλέον τα λεφτά που έδωσαν για να συμμετάσχουν στους πέτσινους διαγωνισμούς.



4 χρόνια τώρα και καμμία λίστα φοροφυγάδων συμπατριωτών μας δεν έχει αποφέρει καρπούς. 4 χρόνια τώρα και οι βιρτουόζοι καλαματιανοί των ελεγκτικών μηχανισμών δεν κατάφεραν να τσιμπήσουν ούτε σεντ από τα 300 και πλέον δις των εμβασμάτων που βγήκαν στο εξωτερικό από τα νεόπλουτα τζάκια που συγκυβερνάνε αυτή εδώ την φτυσμένη βαλκάνια παράγκα.

4 χρόνια τώρα το εγχώριο παρακράτος στηρίζεται στις ουρές του Άουσβιτς της ΔΕΗ. Υπάρχει επειδή οι κακομούτσουνοι και δειλοί Έλληνες- κατά την Μαργαρίτα Παπανδέου- στέκονται σαν ζα στις ουρές της ΔΕΗ των Ζερβού-Φωτόπουλου και πληρώνουν τα χαράτσια για την ακίνητη περιουσία τους.

Ήταν το χαράτσι της ΔΕΗ, του αμοραλιστή Βενιζέλου η έμπνευση, που κράτησε το ξιπασμένο πελατειακό κράτος στη θέση του.



Ήταν επίσης η ανάγκη των Ευρωπαίων να δημιουργήσουν ένα Γκουαντάναμο μεταναστών που θα εμποδίζει τα εξαθλιωμένα στίφη να φθάνουν στις χώρες τους, η ανάγκη τους να χέζουν, να γαμάνε και να λιάζουν τα αρχίδια τους στις μολυσμένες από τα χημικά της Συρίας παραλίες μας, που μας κρατάνε ζωντανούς-νεκρούς μέσα από την διαδικασία των δόσεων.

Βολεύει την Μέρκελ που η Ελλάδα είναι ένα αγύρτικο, πελατειακό κράτος με εξαγορασμένους από την Siemens και τους ντόπιους νταβατζήδες πολιτικούς οι οποίοι ελέγχουν τον βουκόλο λαό με την βοήθεια των ξιπασμένων μηντιαρχών.

Σε καμία περίπτωση η Μέρκελ δεν θα ήθελε την Ελλάδα ένα σύγχρονο δυτικό κράτος. Κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από την αδιαφορία των δανειστών για το χυδαίο πελατειακό κράτος. Η Μέρκελ και η τρόικα δεν επέμεναν στις μεταρρυθμίσεις αλλά ούτε και στις απολύσεις των κηφήνων και αχρείαστων από τους δημοσίους υπαλλήλους. Ανέχθηκαν το πελατειακό κράτος-πατερούλη γιατί διαπίστωσαν πως μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το βαλκάνιο μοντέλο του Γκουαντάναμο.

Απόδειξη το πόσο "άλλαξε" η Ελλάδα είναι το γεγονός της υποψηφιότητας της Μαρίας Σπυράκη για παράδειγμα. Μετά από 4 χρόνια μνημονίου και ισοπέδωσης του κακομούτσουνου λαού, αυτής της τιποτένιας πλέμπας έρχεται η Μαρία Σπυράκη, ως φωτεινή σημαδούρα της εγχώριας ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, να θέσει υποψηφιότητα για την ευρωβουλή.



Ο "εκσυγχρονισμός" του κράτους αντανακλάται απόλυτα στην πρωθυπουργική επιλογή της Μαρίας Σπυράκη. Είναι ακριβώς η εικόνα της τριτοκοσμικής χώρας στην οποία γυαλίζουν τα μηντιακά καθρεφτάκια και οι χάντρες στα μάτια των ιθαγενών χαχόλων που καλούνται να πληρώσουν τα γαμισιάτικα των νταβατζήδων που με τις συμμορίες τους ελέγχουν απόλυτα το κράτος. Όσο για τους δανειστές αυτοί τα βρήκαν με τους εγχώριους νταβατζήδες και το έργο συνεχίζεται ίδιο και απαράλαχτο δεκαετίες τώρα.

Ένα τριτοκοσμικό πελατειακό κράτος σαν σκουπιδότοπος για τις φυλές των μεταναστών του πλανήτη, ιδανική καλοκαιρινή χέστρα για τα 17 εκατομμύρια τουριστών της αισθαντικής-τρομάρα της-Όλγας Κεφαλογιάννη.

4 χρόνια ακόμη ζητιάνοι και κανείς από τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας δεν στάθηκε στο μήνυμα του Σιμόν Πέρες όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα. Μας είχε πει ο σοφός Ισραηλινός Πρόεδρος (καμία σχέση με τον Παπούλια):

-Koιτάξτε Έλληνες, εκτός από τα ψηλά βουνά πρέπει να αναπτύξετε και υψηλή τεχνολογία...

Έδωσε μ΄ αυτό τον χαρακτηριστικό τρόπο μια κατεύθυνση διεξόδου. Αλλά ποιος να τον ακούσει μέσα στα ουρλιαχτά και τις κραυγές ενός χαχόλου λαού και μιας χούφτας ξιπασμένων πολιτικών;

Αλήθεια ρε μαλάκες, γιατί κανείς εκεί έξω, μετά από 4 χρόνια κτηνωδίας, δεν αναρωτιέται γιατί κανείς πολιτικός κηφήνας δεν έχει παρουσίασει ένα ουσιαστικό, πρακτικό και εφαρμόσιμο ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ από την κρίση;

Είναι τόσο δύσκολο άραγε; Ή μήπως θέλουν αυτή εδώ την κωλοχώρα του πελατειακού παρακράτους και των εξαγορασμένων πολιτικών, απλά σαν Γκουνατάναμο και χέστρα της Ευρώπης;

Γιατί 4 χρόνια τώρα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ένας εθνικός οδηγός επιβίωσης στο κοντινό μέλλον είναι κάτι πιο απόκρυφο από τον Κώδινα Ντα Βίντσι;

'Οσο για τον χαχόλο λαό, αφού αυτομαστιγωθεί σαν τον Αρίας ελπίζουμε να μπορέσει μετά από πόνο και διαλογισμό να επιλέξει κάποιους ηθικούς και έντιμους συμπολίτες μας, κάποιους άλλου τύπου- από εκείνον του Ροβέρτου Σπυρόπουλου- και του Ευάγγελου-είσαι πουστόγερος-Βενιζέλου να τον κυβερνήσουν.



Αλλά τι να πεις και για έναν κακομούτσονο χαχόλο λαό που ανέχεται την κάθε Σπυράκη, την κάθε Καιλή, τον κάθε Ψαριανό, τον κάθε καραραγκιόζη σαν υποψηφίους αντιπροσώπους του.

Τι να πεις για τον χαχόλο λαό που ανέχεται αστυνομικούς δολοφόνους που σκοτώνουν απροστάτευτα αδέσποτα με τα περιπολικά στη Μυτιλήνη και κάποιους άλλους που βασανίζουν, με την λογική οφθαλμόν αντί οφθαλμού, κρατουμένους στο εγχώριο εξπρές του μεσονυχτίου.

Όχι, δεν είμαστε παρά κακομούτσονοι τουρκόσποροι που μας ταίζουν με τούρκικα σήριαλ και χειροκροτούμε ενθουσιασμένοι τους δυνάστες μας όπως οι Τούρκοι τον Ερντογάν στον οποίο δώσαν το βορειοκορεάτικο ποσοστό του 45%.

Αυτή η κωλοράτσα είμαστε, που νομίζουμε ότι είμαστε Ιταλοί, την οποία έχουν ψυχολογήσει μια χαρά οι κατακτητές μας και οι οποίοι με την βοήθεια των κατά καιρούς Χριστοφοράκων και εγχώριων νταβατζήδων θα μας χρησιμοποιούν σαν τον σκουπιδότοπό τους.

Στο μεταξύ φορέστε τα γιορτινά σας να βγούμε στις αγορές σαν φρεσκοπλυμένες πουτάνες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου