Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

-Φώτη, πάρε την Κατερίνα Ακριβοπούλου στις ειδήσεις πριν πιάσεις πάτο!



ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ MEGA


Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" με ειλικρινή αισθήματα συγκίνησης παρακολουθεί την πτώση της τηλεθέασης ενός δελτίου ειδήσεων, το οποίο υπήρξε η βίβλος της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, της... πολυφωνίας και του πλουραλισμού κι αυτό χάρη σε προσωπικότητες της δημοσιογραφίας όπως η Μαρία Σπυράκη, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης και πολλοί άλλοι εκλεκτοί δημοσιογράφοι εγνωσμένου κύρους και αντικειμενικότητος.

Κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού κάθε βράδι στις 8 (ώρα Ελλάδας) σταματούσαν κάθε άλλη δραστηριότητα-όπως οι Εβραίοι τα Σάββατα-για να αφοσιωθούν επί μια ώρα στο δελτίο ειδήσεων του Mega, το οποίο αποτελούσε τον ορισμό της δημοσιογραφίας.

Οι δημοσιογράφοι κορυφαίων εφημερίδων του κόσμου, όπως οι Times της Νέας Υόρκης, με την βοήθεια μεταφραστή παρακολουθούσαν κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα της Μαρίας Σπυράκη, η οποία περιέγραφε, με το κύρος της αποφοίτου της σχολής δημοσιογραφίας των Γιαννίκου-Σφαέλλου, τα ανδραγαθήματα του πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά αλλά και το σπουδαίο εθνικό έργο που επιτελούσε αθόρυβα ο Τάκης Μπαλτάκος.

Δημοσιογράφοι όπως ο Μπομπ Γούντγουορντ και Καρλ Μπερνστάιν (της εφημερίδας «The Washington Post» που αποκάλυψαν το Watergate), αναλύουν το δελτίο του Mega σε ειδικά σεμινάρια για νέους δημοσιογράφους.

Παρόλα αυτά οι ψεκασμένοι Έλληνες από την ηλιθιοδίνη των ΜΜΕ, για κάποιο ανεξήγητο λόγο έπαψαν να παρακολουθούν αυτό το δελτίο που αποτελεί την επιτομή της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.

H απουσία της Μαρίας Σπυράκη αποδεικνύεται επώδυνη απώλεια για το κανάλι.

Έτσι χθες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό 21,6% και το είδαν 699.000 τηλεθεατές, ενώ το δελτίο ειδήσεων του STAR 13,9% και 445.000 τηλεθεατές!

Όσο για το δελτίο ειδήσεων του Mega σημείωσε ιστορικό χαμηλό-παρατηρεί ο Νίκος Νικητέας-σε επίπεδο χρονιάς, τερματίζοντας τρίτο με 13.6%!

Το παρακολούθησαν μόλις 442.000 τηλεθεατές!

Ένα από τα προσόντα των σπουδαίων επιχειρηματιών πρέπει να είναι και τα αντανακλαστικά τους-ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν στα κατοχή τους ΜΜΕ και μάλιστα τηλεοπτικά κανάλια.

Σ΄αυτό το σημείο λοιπόν καλούμε τον Φώτη Μπόμπολα- τον οποίο Γερμανοί δημοσιογράφοι είχαν παρουσιάσει ως έναν εκ των Ελλήνων ολιγαρχών, σε ειδικό αφιέρωμα- να δράσει γρήγορα.

Να δράσει αποτελεσματικά.

Χρησιμοποιώντας την τακτική του πολέμου που οι Γερμανοί (είναι φίλοι μας) έκαναν παγκοσμίως γνωστή ως blitzkrieg.

-Λοιπόν Φώτη, επειδή το δελτίο σου δεν πρόκειται να ανέβει ούτε με βιάγκρα-ούτε κι αν θυσιάσεις όλες τις πρώην συζύγους του πρωτομάστορα Χρήστου-σου προτείνω να κάνεις την κίνηση ματ.

Να προτείνεις στην Κατερίνα Ακριβοπούλου να έλθει στο Μega και πάνω στην Κατερίνα να δομήσεις το νέο- μετανεοδημοκρατικό δελτίο-καθώς η ΝΔ θα υποστεί τέτοια πανωλεθρία που δεν θα μείνει ούτε πόμολο στη Συγγρού.

Κάντο Φώτη, πριν πιάσει πάτο το μαγαζί και αναγκαστείς να το μετονομάσεις σε elia tv.

killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου