Παρασκευή, Απριλίου 25, 2014

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ



Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ
Μ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Β, ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ 2Η ΚΑΙ 3Η ΘΕΣΗ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα έρθει με μεγάλη διαφορά πρώτος σε σταυρούς από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της ΝΔ, όπως προκύπτει από τις πρώτες τηλεφωνικές μετρήσεις που μετρούν την αναγνωρισιμότητα των...
υποψηφίων. Το μεγάλο ατού του γνωστού μουσικοσυνθέτη είναι η αναγνωρισιμότητά του και στην Περιφέρεια, στην οποία έχουν σοβαρό πρόβλημα οι περισσότεροι από τους άλλους υποψηφίους. Από τις γυναίκες πρώτη και με διαφορά έρχεται η Μαρία Σπυράκη, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα εκλεγεί καθώς η ΝΔ θα εκλέξει το πολύ 4 βουλευτές και δεν υπάρχει ποσόστωση ως προς την εκλογή των γυναικών. Η Μαρία Σπυράκη βρίσκεται στην έκτη θέση και θα πρέπει για να αισθάνεται σίγουρη να περάσει τουλάχιστον δυο θέσεις. Από τις νέες γυναίκες, φαίνεται ότι πάνε καλά η Παναγιωτοπούλου και η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη. Αντιθέτως απογοητευτική είναι η εικόνα που έχουν οι Νεοδημοκράτες για την Τζαβέλλα και την Ράγιου.

Στους άντρες πάει καλά ο Μανώλης Μαυρομμάτης που φαίνεται ότι θα έρθει δεύτερος ο Β. Κορκίδης που μάλλον θα είναι τρίτος και στην τέταρτη θέση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που απευθύνεται στον σκληρό πυρήνα των κομματικών.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου