Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2014

Δημοσιογράφοι Γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα για το ιερό κ@λοδάχτυλο και λοιπούς συγγενείς!




ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

(σσ οι Γερμανοι δημοσιογράφοι να βάλουν τα κ@λοδάκτυλα στους δικους τους κ@λους. Καλα κάνουν οι Ελληνες πολιτικοί και διορίζουν τα παιδιά τους, εάν τα τελευταία εχουν προσόντα. Δηλαδή, πως την είδαν τη δουλειά; Μένουν χωρίς εργασία οι ικανοί γιατι ειναι συγγενείς πολιτικών;)
Ολοι σχεδόν οι ανταποκριτές των γερμανικών ΜΜΕ στην Ελλάδα αλλά και ειδικοί απεσταλμένοι τους στην Αθήνα ετοιμάζουν ρεπορτάζ για τους διορισμένους συγγνείς των Ελλήνων ευρωβουλευτών!
Για την ακρίβεια αναζητούν αποκαλυπτικές έως τρελλές λεπτομέρειες ώστε να τις τρίψουν στην μούρη των Γερμανών αναγνωστών με το ερώτημα
-Γιατί θα πρέπει να διασώζουμε με δις ευρώ αυτή την Ελλάδα, όταν έχει τέτοιους πολιτικούς;
Ετσι όπως όλα δείχνουν το ιερό κωλοδάχτυλο του γιού Ζαγορίτη στην Τζούλια, θα κοσμεί πολύ σύντομα το πρωτοσέλιδο της Bild με την λεζάντα "σύμβουλος Ελληνίδας ευρωβουλευτού σε ώρα δουλειάς".
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η Μέρκελ ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τον γιο του Ζαγορίτη-για την ακρίβεια να σφίξει στην παλάμη της-αφού πρώτα μυρίσει-το ιερό κωλοδάχτυλο.
Η πατέντα δε των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα διδάσκεται σύντομα σε ειδικά σεμινάρια που θα διοργανώνει το ευρωκοινοβούλιο για τους αμύητους στα σχετικά κόλπα: O Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός.
Ο γιος του αντιμνημονικού καθηγητή Μαριά και η αδελφή της Καιλή θεωρούνται ήδη στους διαδρόμους του ευρωκοινοβουλίου φωτεινά μυαλά που πήραν τις θέσεις εξαιτίας των αβάσταχτων προσόντων τους κι ουχί της συγγενικής σχέσης με πατέρα και αδελφή αντίστοιχα.
Πάντως οι δημοσιογράφοι των γερμανικών ΜΜΕ έχουν πλούσιο υλικό για να ξεφωνίσουν τα δικά μας πολιτικά σούργελα, οι οποίοι δυστυχώς αντανακλούν και την εικόνα ενός τμήματος του ελληνικού λαού που τάχει χαμένα στην κυριολεξία με αποτέλεσμα να στέλνει ως αντιπροσώπους του, εντός και εκτός της χώρας, κάθε είδους σούργελο!
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου