Τρίτη, Ιουλίου 29, 2014

Τι είπε ο πρώην υπουργός σε φιλική συντροφιά του στη Λάρισα(σσ εχει καμμία σημασία τι λέει ο κολλητός του Μπόμπολα;)



Οι πολιτικές εξελίξεις που προβλέπει ο Γιώργος Σουφλιάς


Το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Σουφλιάς μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Λάρισας. Στην ιδιαίτερή του πατρίδα, εξάλλου, όπως είχαν αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. ασχολείται με τη φροντίδα των οικογενειακών χωραφιών στην Αγία Τριάδα, ενώ τα βράδια συνηθίζει να δέχεται στο πατρικό του σπίτι παλιούς φίλους και «γαλάζια» στελέχη της περιοχής. Εκεί συζητά και αναλύει τις εξελίξεις στη χώρα μας, παραλληλίζοντας πολλές φορές τα όσα συμβαίνουν σήμερα με εκείνα που έζησε αυτός κατά τη διάρκεια της μακράς κοινοβουλευτικής του θητείας.

Ο Σαρακατσάνος πολιτικός, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, μπορεί να απέχει από την κεντρική πολιτική σκηνή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και δεν διαμορφώνει τις δικές του εκτιμήσεις, οι οποίες, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, «είναι εύστοχες και πολλές φορές επιβεβαιώνονται». «Το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ρευστό», ανέφερε προ ημερών ο κ. Σουφλιάς σε συνομιλητές του, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για το υπάρχον πολιτικό περιβάλλον. «Στην οικονομία υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες, που είναι ικανές από μόνες τους να οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις», πρόσθεσε, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες το επόμενο διάστημα.

Ο ίδιος, πάντως, σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει τη θέση του για ανάγκη σύγκλισης των κομμάτων της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, τουλάχιστον σε βασικά θέματα. «Σε τέτοιες περιόδους κρίσιμες και δύσκολες όπως η σημερινή, τα κόμματα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης πρέπει να βάζουν το συμφέρον του τόπου πάνω από το κομματικό», ανέφερε στην τελευταία συνάντηση που είχε με φίλους του στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου