Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

ΦΩΤΟ: ξεσάλωσαν οι celebrities στην γαμήλια δεξίωση του Κλούνεϊ!


Άφησαν τις αναστολές και έγινε της... τεκίλας!!!

Σε ένα ατελείωτο πάρτι, με ανθρώπους από διαφορετικά επαγγέλματα και κουλτούρες, εξελίχθηκε η γαμήλια δεξίωση του Τζορτζ Κλούνει και της Αμάλ Αλαμουντίν, με την... πρωτότυπη τούρτα των νεονύμφων να κλέβει την παράσταση!



Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η δεξίωση περιελάβανε ένα κλασσικό μενού με πέντε πιάτα, μεταξύ των οποίων ριζότο με αστακό, μοσχάρι με μανιτάρια πορτσίνι κι ένα πιάτο θαλασσινών με φράουλες σβησμένα με κρασί.



Για τον πρώτο χορό, το ζευγάρι επέλεξε το «Why Shouldn’t I» του Κόουλ Πόρτερ, ερμηνευμένο από την Νόρα Σαγκάλ, την οποία συνόδευσε στο σαξόφωνο ο πατέρας της, ενώ ακολούθησε η κοπή της τούρτας, που ήταντριώροφη, χρυσή και σοκολατένια, με θέμα art deco!



«Είμαστε στην Ιταλία, αλλά έχουμε φέρει μαζί μας και λίγη τεκίλα!», ενημέρωσε τους καλεσμένους ο γαμπρός, όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «Hello» και «People» που δημοσιεύουν τις φώτο του γάμου και… έδωσε το σύνθημα για να αρχίζει το πάρτι!



Χολιγουντιανοί σταρ πρώτης γραμμής «ανακατεύτηκαν» με το σόι της νύφης από τον Λίβανο και άρχισε έναξέφρενο γλέντι, έως τις 05:00 τα ξημερώματα, με μία μίξη αραβικών ήχων και διεθνούς μουσικής.



«Όταν με ρωτάτε αν πήραν κάποιο ενθύμιο από τον γάμο μας οι καλεσμένοι, εννοείτε εκτός από το hangover;», λέει ο Κλούνει στα περιοδικά και… καταλάβατε τι ακριβώς έγινε στη δεξίωση, στην οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο «κολλητός» του ηθοποιού και σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Ράντι Γκέρμπερ, κουβάλησε 100 κιβώτια από την τεκίλα την οποία παρασκευάζουν!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου