Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ


Η σημερινή κατάντια στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα είναι ως ενα βαθμό αποτέλεσμα της πολυδιάσπασης των κομμάτων του πολιτικού σκηνικού.
Μια ισχυρή μονοκομματική κυβέρνηση ,θα μπορούσε να διαπραγματευθεί διαφορετικά με την τρόικα και να αξιολογήσει διαφορετικά τις ανοχές του ελληνικού λαού.
Επίσης, η πολυδιάσπαση του πολιτικού σκηνικού, υποβαθμίζει την ποιότητα των πολιτικών δυνάμεων και των πολιτικών.
Ασχετα πολιτικά κόμματα, με δήθεν ηγέτες, αμφιβόλου ποιότητας, ξεπετάγονται ,αρνούμενα να δεχθούν τη θλιβερή τους πραγματικότητα.
Διεκδικούν και κερδίζουν μια θέση στο πολιτικό σκηνικό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση της εναλλαγής δυο κομμάτων εξουσίας, οι γραφικοί ηγέτες τους και οι αφελείς ψηφοφόροι τους δεν θα έβρισκαν στασίδι σε εκκλησία.
Ηγετίσκοι που προκαλούν γέλιο -δυστυχώς, όχι σε όλους- με τα μυαλά στα κάγκελα, διεκδικούν το βραβείο Γκίνες ηλιθιότητας, γιατί γνωριζουν ότι σε αυτούς θα στηριχθούν άλλοτε κόμματα κραταιά, των οποίων οι σημερινοί ηγέτες φαντάζουν λίγοι, πολύ λίγοι.

Η πολυδιάσπαση του πολιτικού σκηνικου και οι δήθεν αναγκαστικές συνεργασίες κομμάτων, που στην ιδεολογική τους βάση δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους, οδηγεί σε εθνική υποτέλεια και πολιτική ανιστόρητη, χωρίς ουσία και περιεχόμενο.

Αυτην την πολυδιάσπαση που ερχεται, αναζητώντας μέσω και απλης αναλογικής, συνεργασία και που ενστερνιζεται σημερα μονον το ανοητο ΚΚΕ, ειναι ολεθρια για τον τοπο.
Μόνον μονοκομματικές κυβερνήσεις, μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα απο την τρόικα και να επιλύσουν προβλήματα. Ολα τα άλλα ειναι ευφυολογήματα ηγετίσκων, που οι ιδιοι τα εφευρίσκουν για να παραμένουν στην εξουσία των κομμάτων τους...Για λίγο φυσικά μπροστά σε αυτό που έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου