Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25, 2015

«Προς το παρόν χαζεύω τον Τσίπρα»…


Ανήκω σε αυτούς που ψήφισαν Σύριζα όχι για αυτά που έλεγε οτι θα κάνει. αλλά για αυτά που προσπαθεί. Δεν είμαι Σύριζα , όπως δεν θα μπορούσα να με ταξινομήσω σε τίποτα από τα υπάρχοντα.

Το...
να ακούω για κωλοτούμπες από ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να συνεννοούνται και με κανέναν άλλον τρόπο στη ζωή τους αφήνει παγερά αδιάφορο. Την Ευρώπη σαν Ένωση δεν την πίστεψα ποτέ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δεν πιστεύω τις κροκοδείλιες κραυγές πληγωμένης αξιοπρέπειας από το ΚΚΕ του σοβιετικού μοντέλου και από αλλού.

Σαν εργαζόμενος που παντού του ήπιανε το αίμα όλα τα προηγούμενα χρόνια συνειδητοποίησα ότι ήμουν – και όσοι έχουμε ανάλογη αντίληψη- δέσμιος του χωροχρόνου, ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορεί να δεινοπαθούσαν και να δεινοπαθούν αλλά δεν έχουν καμιά ταξική συνείδηση , ανάμεσα σε συνδικαλιστές σαν αυτούς που κατ΄ εξακολούθησιν στρέφονται ενάντια στο κοινωνικό σώμα με τη συντεχνιακή τους αντίληψη και κομφορμιστές μάγκες . Εξαιρέσεις φυσικά γνώρισα και γνωρίζω και είναι αυτό που λέει η λέξη, εξαιρέσεις...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Ισαάκ Σούση πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου