Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

Πόσο sexy είναι η Khloe Kardashian; (23 ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Η Κλόε Καρντάσιαν είπε να βγάλει στη φόρα και τα εσώψυχά της, αφού αποκάλυψε πως έχει ψυχολογικά τραύματα επειδή άκουσε την μητέρα της Κρις Τζένερ να κάνει sex με τον κατά 26 χρόνια νεότερο σύντροφό της Κόρεϊ Γκάμπλε! 



Η τηλεπερσόνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Complex και μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για όλα τα μέλη της οικογένειάς της, αυτό που προκαλεί τις εντυπώσεις όμως είναι όσα είπε για τη μητέρα της.

«Το να τους ακούω να κάνουν σεξ ήταν άγριο και μου προκάλεσε ψυχικά τραύματα» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τηλεπερσόνα στο περιοδικό «Complex», ενώ πρόσθεσε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η μητέρα της έκανε… θόρυβο: «την είχα ακούσει να κάνει και με τον πατριό μου τον Μπρους Τζένερ».
Τώρα εξηγούνται πολλά για τη συμπεριφορά όλης της οικογένειας μάλλον...



Δείχνει ομορφότερη από ποτέ και βάζει φωτιά στο ίντερνετ που εδώ και λίγες ώρες παραμιλά για τις νέες της φωτογραφίες.

Η Κλόε Καρντάσιαν, η 30χρονη αδελφή της Κιμ που σχεδόν πάντα μένει στη σκιά της πληθωρικής Κιμ, φωτογραφήθηκε για το βρετανικό περιοδικό Complex και αποδεικνύει ότι έχει κι αυτή καμπύλες και μάλιστα, καμπύλες που κολάζουν...

Η φωτογράφιση για το τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου δείχνει την Κλόε να κάνει γυμναστική με wet ιδρωμένο και σούπερ σέξι look φορώντας είτε μόνο τα εσώρουχά της είτε μόνο καυτά κορμάκια γυμναστικής...

Η ίδια προχωρά σε μεγάλες εξομολογήσεις στο περιοδικό στο οποίο αναφέρει για τις αδελφές της: «Είμαι μια λιονταρίνα και αυτά είναι τα μικρά μου. Μην τολμήσετε να τα πειράξετε».











































MorePHOTOS




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου