Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

«Οι Ελληνες "γουρουνίζουν" για την πτώση της Deutsche Bank»

Η κατρακύλα των μετοχών της γερμανικής Deutsche Bank όπως ήταν φυσικό, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Έλληνες χρήστες στο Twitter. Τόσο που κίνησε την προσοχή του βρετανικού BBC και αφιέρωσε ολόκληρο θέμα ...
με τίτλο: «Οι Έλληνες κράζουν [δε λέει κράζουν ακριβώς αφού χρησιμοποιεί μια αγγλική λέξη για τον ήχο που κάνουν τα γουρούνια] για την πτώση της Deutsche Bank».
«Η γερμανική κυβέρνηση πρωτοστατεί στις απαιτήσεις για σκληρούς όρους στα ελληνικά δημοσιονομικά με αντάλλαγμα μια σειρά από προγράμματα διάσωσης. Πολλοί στην Ελλάδα κατηγορούν τις γερμανικές αποφάσεις για την αστάθεια, την ύφεση και την ανεργία» σχολιάζει το μεγαλύτερο βρετανικό δίκτυο και επισημαίνει πως με βάση τα προαναφερθέντα δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως όταν κατρακύλησαν σε ιστορικό 30 ετών οι μετοχές της Deutsche Bank, «οι Έλληνες αντέδρασαν με χαιρεκακία».
Μάλιστα, το BBC ενημερώνει τους Βρετανούς αναγνώστες πως η «Deutsche Bank» βρέθηκε στην κορυφή των trending φράσεων με περισσότερα από 22.000 tweets γραμμένα στα ελληνικά.
Τα tweets που αναπαρήγαγε το BBC στα ελληνικά και τα μετέφραζε:













Πηγή: «Οι Ελληνες κράζουν για την πτώση της Deutsche Bank» -Τι σχολίασε το BBC | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/250515/oi-ellines-krazoyn-gia-tin-ptosi-tis-deutsche-bank-ti-sholiase-bbc#ixzz3zrkay4zq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου