Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2016

Ο άθλιος Μητσοτάκης διέγραψε πάλι την κυβέρνηση Καραμανλή!

Posted by olympiada

Σε ένα ρεσιτάλ αίσχους πριν από λίγο στην βουλή, ο Μητσοτάκης υποστήριξε το αμίμητο: «Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν υπέρμαχοι της συμφωνίας με την Cosco»!!
Ο άθλιος που νομίζει ότι απευθύνεται σε χρυσόψαρα! Ποιός δηλαδή υποστήριξε πέραν της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Προκόπη Παυλόπουλου, Πάνου Καμμένου, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Βουλγαράκη την συμφωνία με την Cosco κύριε Μητσοτάκη;
Ο Παπανδρέου... που έκλαιγε παρέα με τον Μίχα στο λιμάνι για να μην έλθει η Cosco; Ο δήμαρχος Μόραλης που κατέβηκε παρέα με τον Μίχα ως δήμαρχος Πειραιά και τον στηρίξατε λυσσαλέα παρέα με την αδελφή σας απέναντι στον έντιμο Βασίλη Μιχαλολιάκο; Αν δεν ήταν η Λούκα Κατσέλη τότε, η συμφωνία Καραμανλή θα είχε πάει περίπατο.
Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο που τους έβλεπαν οι Κινέζοι και έφτυναν; Γιατί τότε δεν υπογράψατε ως συγκυβέρνηση ΕΣΕΙΣ την συμφωνία με την Cosco;
Η ιστορία θα γράψει κύριε Μητσοτάκη ότι οι μόνες κυβερνήσεις που υπέγραψαν με τους Κινέζους ήταν αυτή του Κώστα Καραμανλή και του Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα άλλα θα παραμείνουν χάντρες για τους λιγοστούς ιθαγενείς που σας πιστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου