Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2016

Η Κιμ Καρντάσιαν χτίζει «δωμάτιο πανικού» στην έπαυλή της για να νιώθει ασφαλής


Βλέπει συνέχεια εφιάλτες

Η κατασκευή του θα κοστίσει 100.000 δολάρια -Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τη ληστεία στο Παρίσι
Η Κιμ Καρντάσιαν ακόμα δεν λέει να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη όταν οπλισμένοι ληστές εισέβαλαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι και της έκλεψαν ...
κοσμήματα αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η διάσημη τηλεπερσόνα που σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της υποφέρει από «εφιάλτες» και «άγχος» σκέφτεται να χτίσει στην πολυτελή της έπαυλη ένα «δωμάτιο πανικού» σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που μίλησε στο InTouch Weekly το εν λόγω δωμάτιο «θα βρίσκεται κάπου κρυμμένο μέσα στην έπαυλη των 20 δισ. δολαρίων στο Μπελ -Εαρ, θα αντέχει σε 1000 βαθμούς θερμοκρασία και σε σεισμό 7 Ρίχτερ. Το κόστος κατασκευής θα φτάσει τα 100.000 δολάρια».


Σύμφωνα με πληροφορίες η Κιμ θα χτίσει το δωμάτιο πανικού μέσα στην πολυτελή έπαυλή των 20 δισ. δολαρίων


Η Κιμ αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και όταν το κάνει κρύβει το πρόσωπό της

Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι η Κιμ μετά την επίθεση στο Παρίσι επισκέπτεται ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τους φόβους της. «Είναι στη διάθεση της μέρα νύχτα. Όποτε τον χρειαστεί. Δεν αισθάνεται καλά. Υποφέρει από άγχος και αρνείται να μείνει μόνη της. Θέλει διαρκώς να έχει κάποιον στο πλευρό της. Βλέπει εφιάλτες και δεν μπορεί να ξεπεράσει στο συμβάν. Πολλές φορές την βλέπεις να είναι νευρική. Ειδικά όταν τα παιδιά κοιμούνται και δεν ασχολείται μαζί της παθαίνει αναλαμπές και νομίζει πώς κάποιος την παρακολουθεί».

Η αδερφή της Κλόε είχε μιλήσει στο σόου της Ellen DeGeneres λέοντας ότι η αδερφή της δεν είναι καλά: «Η εμπειρία που βίωσε ήταν τραυματική, όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της και την βοηθάμε να ξεπεράσει το σοκ. Θα της πάρει καιρό γιατί είναι κάτι που βίωσε προσωπικά η ίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου