Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2016

Αντιστασιακός τα έψαλε στον Τσιρώνη: Οικογένειες πεθαίνουν από την πείνα, δεν είναι αυτή η αριστερά


Στη Λάρισα


«Η αριστερά κυβερνά σε δύσκολους καιρούς» η απάντηση του αναπληρωτή υπ. Περιβάλλοντος
Το παράπονο του για τη βαριά φορολογία που έχει οδηγήσει ακόμα και οικογένειες να πεινάνε μετέφερε.... στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη αντιστασιακός στη Λάρισα.

Ο κύριος Αθανάσιος Ριζάκης, σύμφωνα με τον onlarisa.gr εξέφρασε τη θλίψη του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, μίλησε για εξαθλίωση των ανθρώπων που πολέμησαν για την πατρίδα, για οικογένειες που πεινούν και χάνουν τα σπίτια τους για λίγα ευρώ, ενώ εκτίμησε πως αριστερά δεν είναι αυτό που βλέπει στη σημερινή κυβέρνηση.

«Για να γίνει αυτή η γιορτή σήμερα είναι χάρη σε αυτούς που έπεσαν για την πατρίδα, έδωσαν το αίμα και την ψυχή τους για την Ελλάδα. Εμείς κάναμε το καθήκον μας. Βγήκα 17 χρονών στην εθνική αντίσταση, βλέπετε πως είμαι. Ήρθαν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και μετά η δική σας που μας αφαίρεσαν τα προνόμια και μας εξαθλίωσαν. Δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Λέτε ότι είστε υπουργός της αριστεράς. Η αριστερά όμως δεν είναι αυτή που βλέπουμε σήμερα. Να πείτε στον κ. Πρωθυπουργό να κατέβουν οι υπουργοί στο λαό και στις γειτονιές, να μιλήσουν με οικογένειες που σήμερα πεθαίνουν από την πείνα. Βάζουν φόρους πάνω στο φόρο. Έχουμε οικογένειες που πεινούν, που τους παίρνουν τα σπίτια γιατί χρωστούν 500 ευρώ» είπε μεταξύ άλλων ο Λαρισαίος, δίνοντας στον υπουργό μία επιστολή με την παράκληση να επιδοθεί στον πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιρώνης αντιμετώπισε ψύχραιμα το συνομιλητή του, υποστηρίζοντας πως «η αριστερά κυβερνά σε δύσκολους καιρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου