Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο – Γνωστός δημοσιογράφος έφυγε στον ύπνο του στα 46 του (εικόνες)


Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Πένθος στον δημοσιογραφικό χώρο με την απώλεια γνωστού δημοσιογράφου.

Έλληνας δημοσιογράφος πέθανε στα 46 του την ώρα που κοιμόταν σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους και στους συναδέλφους του...




Το ξημέρωμα της Παρασκευής έφυγε ενώ κοιμόταν ο αρχισυντάκτης του newmoney και δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος, Παναγιώτης Γκρουμούτης.

Πάντα χαμογελαστός, πάντα ευγενής και πάντα με αστείρευτο χιούμορ ο Παναγιώτης έσβησε στον ύπνο του τα ξημερώματα της Παρασκευής στα 46 του χρόνια.
Εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο www.newmoney.gr με έμφαση στα χρηματιστηριακά και διεθνή θέματα. Ήταν από τους πρώτους που έκανε τηλεοπτική οικονομική εκπομπή, με πρώτο σταθμό το Κανάλι 5 και αργότερα το SBC.
Εργάστηκε στο Κανάλι 9 και σε εφημερίδες και έντυπα, όπως το ΠΑΡΟΝ, την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, το ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ και άλλες.
Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. Εκφράζουμε στους οικείους του τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την ολόψυχη συμπαράστασή μας.
  Ο δημοσιογράφος, ο οποίος εργαζόταν στο "Πρώτο Θέμα", πέθανε στον ύπνο του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο site της εφημερίδας «ο αγαπητός απ' όλους και δικός μας, με όλη τη σημασία της λέξης, Παναγιώτης Γκρουμούτης, έφυγε αδόκητα από τη ζωή, μόλις 46 χρόνων, τα ξημερώματα της Παρασκευής, συγκλονίζοντας όσους τον γνώρισαν και αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για την οικογένειά του. Τα τελευταία έντεκα χρόνια που εργάστηκε στο "Πρώτο Θέμα" λάμπρυνε με την παρουσία του τον χώρο και έκανε τους πάντες γύρω του να νιώθουν καλύτερα. Ήταν αρχισυντάκτης στο www.newmoney.grμε έμφαση στα χρηματιστηριακά και διεθνή θέματα, αλλά, κυρίως, ήταν φίλος και αδελφός μας σε καλές και κακές στιγμές, όλης αυτής της περιόδου». Τέλος, η εφημερίδα εκφράζει στους οικείους του τα βαθιά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της.


«Ήπιος, ευγενής και απόλυτα καταρτισμένος»
Η ΕΣΗΕΑ για τον Παναγιώτη Γκρουμούτη: Ακάματος και αυτοδημιούργητος, «έφυγε» αναπάντεχα





Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης των δημοσιογράφων για την αιφνίδια απώλεια του δικού μας, ΠαναγιώτηΑνακοίνωση για τον αιφνίδιο χαμό του δικού μας ανθρώπου, του εξαιρετικού δημοσιογράφου και αγαπημένου φίλου Παναγιώτη Γκρουμούτη, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Σε αυτήν μνημονεύει τον Παναγιώτη ως έναν ακάματο, αυτοδημιούργητο δημοσιογράφο, ενώ ξεχωριστεί αναφορά κάνει και στον ήπιο και ευγενή χαρακτήρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου Παναγιώτη Γκρουμούτη, ο οποίος, πέθανε σήμερα, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές ενεγράφη στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα της Γαλλικής Φιλολογίας.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1997 στην εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΗ» ασχολούμενος με το οικονομικό ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΞΥΠΝΟ ΧΡΗΜΑ», «ΠΑΡΟΝ» και από το 2006 έως σήμερα στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Επίσης, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και οικονομικών εκπομπών στους Τ/Σ «ALTER», «POLIS», «CHANNEL 9» και «SBC». Τέλος, υπήρξε συνεργάτης των περιοδικών «BUSINESS PLAYER», «MANAGER» και του Ρ/Σ «BUSINESS RADIO».

Ο Παναγιώτης Γκρουμούτης υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος από νεαρή ηλικία εργάστηκε σκληρά και με πάθος προκειμένου να αφήσει το προσωπικό του ίχνος στην ελληνική δημοσιογραφία. Και το πέτυχε. Υπήρξε ένας ακάματος δημοσιογράφος, αυτοδημιούργητος, ήπιος και ευγενής και απόλυτα καταρτισμένος στο αντικείμενό του, ο οποίος πέτυχε να κάνει πραγματικότητα τα νεανικά του όνειρα αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» αναπάντεχα χωρίς να ολοκληρώσει τα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τη σύζυγό του Γεωργία, τα παιδιά του Θανάση και Ελένη και αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο.

Τα στοιχεία της κηδείας του Παναγιώτη Γκρουμούτη θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου