Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2017

Ο Γρηγοράκος θέλει να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ...(σσ ...πρόκοψε...)


Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά τη συνάντηση Φώφης - Γιώργου
ΔΗΜΑΡ: Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη...η συμμετοχή του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.
«Πολιτική μου βούληση είναι η ένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τα ψηφοδέλτια της οποίας εκλέχτηκα Βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015», αναφέρει...
ο βουλευτής Λακωνίας που διεγράφη πριν από έναν χρόνο.Την πρόθεσή του να επανενταχθεί στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέφρασε ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος σε συνέχεια των πρωτοβουλιών της Φώφης Γεννηματά για την αποκατάσταση της ενότητας στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ειδικότερα, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο κ. Γρηγοράκος, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολιτική μου βούληση είναι η ένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τα ψηφοδέλτια της οποίας εκλέχτηκα Βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015, ανταποκρινόμενος και στις πρωτοβουλίες της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ενότητα του χώρου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγοράκος είχε διαγραφεί από την Δημοκρατική Συμπαράταξη πριν από έναν χρόνο (στις 15 Ιανουαρίου 2016) εξαιτίας δηλώσεων του με τις οποίες ασκούσε κριτική στην κυρία Γεννηματά και στη στάση της έναντι της εκλογής στην ηγεσία της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο βουλευτής Λακωνίας είχε υποστηρίξει ότι η απομόνωση του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να οδηγήσει βουλευτές και στελέχη του στη Νέα Δημοκρατία.

ΔΗΜΑΡ: Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη...


...η συμμετοχή του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στη Δημοκρατική Συμπαράταξη...

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την οποία και χαιρετίζουμε, καθώς υπάρχει η αναγκαιότητα ενός ισχυρού αυτόνομου πόλου της...
κεντροαριστεράς σαφώς οριοθετημένου τόσο από τις αδιέξοδες πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Η συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών στην Δημοκρατική Συμπαράταξη με την πολιτική και οργανωτική του αυτονομία όπως των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών, ενισχύει το εγχείρημά μας με στόχο την ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού σε προοδευτική κατεύθυνση. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συστηματικά προς την κατεύθυνση ενότητας όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς.

Κυπριακό
Είναι ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η κατάθεση για πρώτη φορά χαρτών με στόχο την επίλυση του Κυπριακού. Απαιτείται μία δίκαιη και βιώσιμη λύση σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ για να μην διαιωνίζεται το πρόβλημα και δημιουργούνται συνθήκες de facto διχοτόμησης. Όλες οι πλευρές θα πρέπει να συμβάλλουν προς την κατεύθυνση επίτευξης ενός συμβιβασμού και μίας λύσης που θα μπορέσει να γίνει αποδεκτή από τον Κυπριακό λαό. Η χώρα μας δεν πρέπει να πάει πιο πίσω σε σχέση με ότι συμφωνήσει η Κύπρος καθώς σταθερή μας θέση είναι ότι “η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα στηρίζει”.

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ θα πραγματοποιηθεί στις 28/1/17...

enimerosi24.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου