Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΕΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ...

Είναι απίθανο το πως εννοεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την "πανστρατιά"που διακηρύσσει αυτός και οι συνεργάτες του. Το προσκλητήριο στην ουσία, αφορά γραφικούς τύπους της απέναντι όχθης, χωρίς καν να τον προβληματίζει το γεγονός, της αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοσκοπός, να γίνει οπωσδήποτε πρωθυπουργός, με οποιοδήποτε κόστος. Άλλωστε ήδη έχει προετοιμάσει το έδαφος για συμμαχίες την επόμενη ημέρα με το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο προαναγγέλλει ότι θα συγκυβερνήσει, εάν δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, που δεν θα σχηματίσει, αυτό είναι σίγουρο.
Αντί λοιπόν να μαζέψει τα απολωλότα πρόβατα, που καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν έχουν φύγει πλέον από τον Σύριζα, αλλά δεν επιστρέφουν.... στην Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου, κοίτα να μαζέψει κάθε καρυδιάς καρύδι στην ιστορική παράταξη.
Συμπάθειες με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, τον Κώστα Σημίτη, πλήρης απόλυτη και χαρακτηριστικά ανεύθυνη, γεμάτη μίσος και κακία στάση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ασπάζεται ό,τι μπορεί να απαξιώσει την διακυβέρνησή του.

Αφήνει να βγαίνει προς τα έξω, ότι επόμενη υποψήφια δήμαρχος για την Αθήνα, θα είναι η ..Μιμή Ντενίση (αντιδήμαρχος ο ...Λαζόπουλος;), αφουγκράζεται τους προβληματισμούς του Αντώνη Ρέμου..., ετοιμάζεται να βάλει στο μαντρί και τον Ρουβά και κάθε καλοπροαίρετος αναρωτιέται μεγαλοφώνως; "Είναι καλά αυτό το παιδί;"

Εν τω μεταξύ η προπαγάνδα, που λειτουργεί σε επίπεδο καφενείου, μεταξύ των διαπλεκόμενων -τα λέμε μεταξύ μας και νομίζουμε ότι τα ίδια λένε όλοι -συνεχίζει το βιολί της, ταΐζοντας κουτόχορτο τους νεοδημοκράτες, ότι όπου να' ναι ο Μητσοτάκης, που δεν εισπράττει από πουθενά, μα πουθενά, θα γίνει πρωθυπουργός, για να συγκυβερνήσει με την ...Φώφη. Τώρα θα μου πείτε, μετά την συγκυβέρνηση του Αντωνάκη με τον Βαγγέλη, κάτι είναι κι αυτό...

Ο Μητσοτάκης, δεν έχει κατανοήσει ότι εάν τα διαπλεκόμενα και οι δημοσκόποι δεν έπαιζαν τον ρόλο του κακού βοσκού -μετεωρολόγου- αύριο θα χιονίσει, μεθαύριο θα χιονίσει, την Δευτέρα θα χιονίσει, α χιόνισε, είδατε που το προβλέψαμε -θα ήταν τώρα στην καλύτερη των περιπτώσεων, σπίτι του. Αλλά οι νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν. Ειδικά οι σκεπτόμενοι, γιατί από γκάγκα κομματικούς, διαθέτουν όλα τα κόμματα, γι' αυτό και είναι εκεί που είναι...-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου