Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

Τόσκας: Βρέθηκαν σημειώσεις με ονόματα στο σπίτι της Ρούπα, «αλλά δεν ανησυχούμε»


Συνέντευξη

Προσπάθεια να υποβαθμίσει την υπόθεση των πιθανών στόχων της 48χρονης καταδικασμένης για τρομοκρατία έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Την καταγραφή ονομάτων πολιτικών, αλλά και άλλων προσώπων ....στις σημειώσεις της καταδικασμένης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Πόλας Ρούπα επιβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Ωστόσο, επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει «κάποια σοβαρή ένδειξη ανησυχίας, υπάρχουν απλά αναγραφές ονομάτων και τίποτα παραπάνω», ενώ πρόσθεσε ότι γράφθηκαν «υπερβολές και ανακρίβειες» από «κάποια εφημερίδα», αναφερόμενος στο vima.gr.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στον Alpha 9,89, ο κ.Τόσκας απαντώντας σε ερώτηση για τα ευρήματα στο σπίτι της Ρούπα, είπε:

“Είναι διαφορετικό το να βρεθούν κάποια σκόρπια ονόματα σε χαρτάκια χωρίς κανένα σχέδιο. Βρέθηκαν κάποια ονόματα διαφόρων, κάποιων πολιτικών, κάποιων άλλων, αλλά ήταν σε χαρτάκια.Και πολιτικών, αλλά ήταν σε χαρτάκια, όχι με κάποιες ενδείξεις σοβαρές. Έχω δώσει εντολή στην Αστυνομία και τα αξιολογεί και μόλις τελειώσει η αξιολόγηση σήμερα θα ενημερωθούν αυτοί οι άνθρωποι, απλά να έχουν το νου τους.
Όχι ότι υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη, όπως γράφτηκε σε κάποια εφημερίδα, η οποία έγραψε υπερβολές και ανακρίβειες. Δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ανησυχίας, υπάρχουν απλά αναγραφές ονομάτων και τίποτα παραπάνω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου