Σάββατο, Ιανουαρίου 21, 2017

Vanity Fair: «Χώρεσε» σε ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας 1'25'' όλη την οκταετία Ομπάμα!


Ένας υπέροχος αποχαιρετισμός

«Η κληρονομιά του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα» από το γνωστό περιοδικό

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της οκταετούς θητείας του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ ...κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε ένα βίντεο, διάρκειας μόλις ενός λεπτού και 25 δευτερολέπτων, το γνωστό περιοδικό Vanity Fair.

Με αυτό το βίντεο, που αποτελεί στην ουσία ένα «κολάζ» από επίσημες δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, συναντήσεις με προσωπικότητες όπως ο Πάπας, φωτογραφίες από τον προσωπικό φωτογράφο των Ομπάμα, Πιτ Σούζα, και χιουμοριστικές στιγμές, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρώτο αφροαμερικανό πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, το Vanity Fair αποτίει «φόρο τιμής» στην «κληρονομιά», όπως λέει, του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.

Μέσα σε μόλις 1'25'', το περιοδικό καταφέρνει να συγκινήσει και να ενθουσιάσει, σε ένα... rollercoaster συναισθημάτων, που αποτελεί και το... απόσταγμα της προεδρικής θητείας Ομπάμα.

Χαρακτηριστικά, δε, κλείνει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να λέει το περίφημο «Obama out», κατά το περίφημο «Mamba out» του Κόμπε Μπράιαντ, όταν ανακοίνωσε το «αντίο» του στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου