Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

«Δεσμεύομαι να σας δώσω ότι θέλετε» είπε ο Μητσοτάκης στους 30 μεγαλύτερους Γερμανούς επιχειρηματίες




Τη δέσμευσή του πως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, που θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, μετέφερε σε Γερμανούς επιχειρηματίες ....ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με περίπου 30 από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, στους οποίους τόνισε πως το ζητούμενο είναι η δυνατότητα να μεγαλώσει ο πλούτος της χώρας, με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε να προχωρήσει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και ένα πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων 100 δισ. για τα επόμενα 5 χρόνια. Όπως είπε μάλιστα, είναι απόλυτα δεσμευμένος και αφοσιωμένος στο πρόγραμμα αυτό, καθώς μετά από 7 χρόνια κρίσης ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να το αποδεχτεί, έχοντας καταλάβει πως εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Το πρόγραμμα που υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άκρως νεοφιλελεύθερο και προορίζει την Ελλάδα για Ειδική Οικονομική Ζώνη, για εργασιακό κάτεργο με μισθούς της πείνας. Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει την εκχώρηση γης και ύδατος στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της Γερμανίας, τα οποία υπηρετεί με συνέπεια ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και κατ επέκταση ο ντόπιος υποτακτικός του, πρόεδρος της ΝΔ.

Συνάντηση Σόμπλε-Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκε περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο. Η συνάντηση διήρκεσε 70 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σόιμπλε, στο υπουργείο Οικονομικών, χωρίς μετά να γίνουν δηλώσεις από κάποια πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου