Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Champions League: Η Γιουβέντους καθάρισε την πρόκριση, η Σεβίλλη μετέτρεψε τον περίπατο σε... θρίλερ!




Η Πόρτο ήταν καλύτερη, αλλά η ανοησία του Τέλες (δύο κίτρινες σε δυο λεπτά) έφερε τα πάνω, κάτω και η Γιούβε χτύπησε στο τέλος επικρατώντας με 2-0 στο Ντραγκάο – Η Σεβίλλη έχασε πέναλτι, αμέτρητες ευκαιρίες, είχε δυο δοκάρια, πέτυχε δυο γκολ, αλλά το παρθενικό γκολ ....
του Βάρντι στην Ευρώπη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 κι έδωσε άλλο χρώμα στην ρεβάνς

Με τις αναμετρήσεις Πόρτο-Γιουβέντους, Σεβίλλη-Λέστερ έπεσε σήμερα το βράδυ  η αυλαία των πρώτων αγώνων για τους «16» του Champions League.

Νίκη της Σεβίλλης (2-1), αλλά η Λέστερ «ζει»

H Σεβίλλη ήταν καταιγιστική, έχασε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι και τελικά κέρδισε... μόνο 2-1 τη Λέστερ.

Κάτι που δίνει πολλές ελπίδες στους Βρετανούς για την ρεβάνς στην Αγγλία.

Η Σεβίλλη μπήκε δυνατά και έχασε πέναλτι στο 14' με τον Κορέα, αλλά ο Σαράμπια 11 λεπτά μετά έκανε το 1-0. Στο 62' ο Κορέα έκανε το 2-0 και έδειχνε να... καθαρίζει το ματς, αλλά η Λέστερ έδειξε ότι «ζει» με το γκολ του Βάρντι στο 73'. Tην Λέστερ κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ με σπουδαίες επεμβάσεις.



«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Champions League: Η Γιουβέντους... προκρίθηκε (0-2) από την Πορτογαλία


Η Γιουβέντους έκανε αυτό που ήθελε και πήρε το διπλό μέσα στην Πορτογαλία.

Η ιταλική ομάδα κέρδισε με 0-2 την Πόρτο στην έδρα της και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσει στα προημιτελικά του Champions League.

Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Αλεξ Τέλος στο 27' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στην επανάληψη η Γιούβε. Ο Πιάνιτς στο 72' και δύο λεπτά μετά ο Ντάνιελ Αλβες έκαναν το 0-2 και ψαλίδισαν πολύ τα όνειρα και τις ελπίδες των Πορτογάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου