Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ...




Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα πούνε ότι τα γνωρίζαμε. Δεν τα γνωρίζαμε, τα προβλέπαμε-από μακρυά φαινόταν- ότι σιγά σιγά όλο και προβάλλονταν στον ορίζοντα κεντροδεξιά κόμματα, με σκοπό να κανουν την έκπληξη Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών. Δύο πρώην υπουργοί της ΝΔ ανακοίνωσαν την ίδρυση νέου φορέα στην...
Κεντροδεξιά. Η ημερομηνία είναι, όπως δηλώνουν, συμβολική, καθώς στις 7 Μαρτίου 2004 η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή είχε κερδίσει τις εκλογές.

Ο λόγος για δύο «κλασικούς» καραμανλικούς, τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον Νίκο Τσιαρτσιώνη, οι οποίοι υπέγραψαν χθες την ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα στην Κεντροδεξιά και βάζουν... δύσκολα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τώρα κάποιοι θα πούνε...χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... Αμ δεν είναι έτσι, γιατί εάν οι...φοράδες γίνουν δυο τρεις τέσσερις, τότε τα ποσοστά του Κυριάκου, μάλλον θα ανήκουν στο παρελθόν. Και δεν είναι δα και τόσο υψηλά. Στα σιβηρικά νούμερα του Αντωνάκη βρίσκεται. Σαφέστατα και το κόμμα δεν έχει σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή και μην σκεφθεί κανείς, να το εκμεταλλευθεί, γιατί θα είναι γελοίος. Την ζημιά όμως την μικρή τώρα,  την μεγάλη εάν ενωθεί και συνεργασθεί με άλλα κόμματα, που όπου να'ναι θα ξεφυτρώσουν στον χώρο της κεντροδεξιάς (θα πούνε πάλι ότι το ξέραμε) τότε οι ...λοχαγοί θα κανουν την ζημιά.

Θυμήσου το Κυριάκο, αλλά τώρα το θυμηθείς ή όχι, είναι αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου