Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Ολομόναχος ζει ο μικρός γιος του Μάικλ Τζάκσον -Δεν τον προσέχει κανείς [εικόνες]Ανησυχητικές είναι οι φήμες που θέλουν τον 15χρονο γιο του Μάικλ Τζάκσον, Μπλάνκετ, να ζει μόνος του σε έπαυλη στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, που επικαλείται το Page Six, «δεν υπάρχει κανείς.... για να βεβαιωθεί πως τρώει σωστά. Εάν θεωρείται πως ένα μπολ με δημητριακά ή μία σοκολάτα γεύμα, τότε μάλλον είναι ΟΚ».

Η 86χρονη γιαγιά του, Κάθριν Τζακσον, είναι η νόμιμη κηδεμόνας τους, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει να τον δει εδώ και τρεις μήνες. Ο Μπλάνκετ φέρεται να παρακολουθεί τα μαθήματα στον ιδιωτικό του σχολείο, δύο ώρες μάθημα πολεμικών τέχνες και να παίζει video games.Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του έχουν τη δική τους ζωή, με την Πάρις να ακολουθεί καριέρα μοντέλου και τον Πρινς να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Loyola Marymount.

Ο θείος των παιδιών, που έχει και αυτός την κηδεμονία τους, φέρεται να έχει περισσότερο την ευθύνη του Μπλάνκετ, ωστόσο, μένει 40 λεπτά μακριά από την οικία του μικρού.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μπλάνκετ πέρασε την Παρασκευή του με την αδελφή του Πάρις, διοργανώνοντας δείπνο με φίλους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου