Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Σε χέρια εφοπλιστή το σπίτι που γυρίστηκε το Τζένη-Τζένη στις Σπέτσες-Το υψηλό αντίτιμο
ΒΙΝΤΕΟ...

Το σπίτι του "εφοπλιστή Κασσανδρή" στην αγαπημένη ελληνική ταινία "Τζένη Τζένη"... άλλαξε χέρια....
Η βίλα των Κασσανδρίδων όπου γεννήθηκε ο έρωτας του νέου πολιτικού Νίκου Μαντά και της Τζένης Σκούταρη, στις Σπέτσες αποτελούσε εδώ και χρόνια ατραξιόν του νησιού.

Το ακίνητο (συνολικά 500 τμ) που γυρίστηκε η ταινία και ήταν η κατοικία της οικογένειας Κασσανδρή είναι πλέον διάσημο. Διαθέτει μεταξύ άλλων μια τεράστια βιβλιοθήκη και 5 υπνοδωμάτια. Το ακίνητο αυτό που βρίσκεται στο κέντρο των Σπετσών πουλήθηκε ακριβά. Όπως λένε οι πληροφορίες αγοράστηκε από την εφοπλιστική οικογένεια Ευσταθίου αντί του ποσού των 3,5 εκατ ευρώ. Η εφοπλιστική οικογένεια Ευσταθίου δραστηριοποιείται στη ναυτιλία με δύο ναυτιλιακές εταιρείες. Η Efshipping, της οποίας ηγούνται οι Χρήστος και Αριστείδης Ευσταθίου διαθέτει και διαχειρίζεται έναν στόλο από 8 φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου τύπου supramax και kamsarmax. Κατά τη διάρκεια των ετών 2011-2012 παρέλαβε τρία πλοία από τα ναυπηγεία Sungdong Heavy Industries, μια επένδυση ύψους 108 εκατ. δολαρίων.


Η Efnav, της οποίας ηγείται ο Φίλιππος Ευσταθίου, διαθέτει και διαχειρίζεται έναν στόλο που αποτελείται από 8 φορτηγά πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου τύπου panamax.

Τον Ιανουάριο του 2012 ο Φίλιππος Ευσταθίου είχε εκπλήξει την αγορά καθώς αγόρασε Τέσσερα φορτηγά πλοία kamsarmarx από τα ναυπηγεία της Κίνας με δικαίωμα αγοράς 2 ακόμα, σε τιμή που ανεβάζει το συνολικό τίμημα στα 201 εκατομμύρια δολάρια. Η ναυτιλιακή Efnav που διαχειρίζεται, πλήρωσε 33,5 εκατ. για κάθε ένα.Πηγή: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου