Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

H μεγάλη αποκάλυψη του Ντάνου που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στο #SurvivorGR και μπορεί να κοστίσει ακόμα και την αποχώρηση του παίκτη
Πραγματική… βόμβα θα σκάσει απόψε το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα προβεί σε μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.....
Της Ευγενίας Κουντούρη

Ο αγαπημένος Ντάνος του κόσμου αναμένεται να επιβεβαιώσει ένα από τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει τελευταία και μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και να αλλάξει την γνώμη του κόσμου για την λεγόμενη «κλίκα».

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως η αποκάλυψη αυτή είναι πιθανό ακόμα και να οδηγήσει στην αποχώρηση του παίκτη των διάσημων από το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το συμβάν που θα οδηγήσει πιθανότατα σε ανατροπές θα μιλήσει ο ίδιος ο Αγγελόπουλος. Πριν από λίγο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες πως ο Ντάνος είχε μεταβεί σε ένα κοντινό χωριό και αντάλλαξε κουβέρτες με φαγητό.

Τέλος όσον αφορά το ποιος θα αποχωρήσει σήμερα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός που θα πει «αντίο» στον Άγιο Δομήνικο θα είναι ο Λάμπρος Χούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου