Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017

Θρήνος στην κηδεία του Δημοσθένη Γούλα – Τραγική φιγούρα η σύζυγός του (εικόνες – video)





Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα η κηδεία ...του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα.




Στις 5:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του υπολοχαγού(ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή, επίσης στη Λάρισα.



Στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.



«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.






Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου από τον ξαφνικό χαμό του γιου του Δημοσθένη Γούλα. Ο πατέρας του μονολογεί ότι έχασε το καμάρι του ενώ τονίζει πως ήταν έμπειρος πιλότος.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live, της Τατιάνας Στεφανίδου στο Ε, άφησε αιχμές για την κατάσταση του μοιραίου ελικοπτέρου, τονίζοντας πως ήταν πολύ παλιό και κακοσυντηρημένο. Ο ίδιος, μάλιστα, λύγισε μιλώντας για τον γιο του. «Έχασα το καμάρι μου. Έχασα το καμάρι μου σε όλα πρώτος».






Σημειώνεται ότι η εξόδιος ακολουθία του υποστρατήγου (ΤΘ) Ιωάννη Τζανιδάκη, θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, στην Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου, ενώ του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου (ΤΘ) θα τελεσθεί την Παρασκευή, στις 10 το πρωί, στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου