Σάββατο, Μαΐου 27, 2017

Η Αριάνα Γκράντε υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ -Θα δώσει συναυλία για τα θύματα





Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Στο Μάντσεστερ υπόσχεται πως θα επιστρέψει η Αριάνα Γκράντε θέλοντας με συναυλία της να τιμήσει τους 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και να συγκεντρώσει χρήματα...
για τα θύματα και της οικογένειές τους.

Η τραγουδίστρια μέσω ανακοίνωσης που κοινοποίησε μέσω των social media κάλεσε τους φανς της να έχουν θάρρος μετά την επίθεση, ενώ εξέφρασε τη λύπη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν και τις οικογένειες που πενθούν για τους αγαπημένους τους μετά την «απάνθρωπη επίθεση», όπως την χαρακτήρισε.



Στην ανακοίνωσή της υποστήριξε πως το πνεύμα της μουσικής και οι φανς της είναι αντίθετοι με το μίσος που παρακίνησαν ορισμένους να επιτεθούν στη συναυλία της στο Μάντσεστερ.

«Οταν κοιτάτε τους φανς μου στα σόου μου, βλέπετε ένα όμορφο, ανομοιόμορφο, ευτυχισμένο κοινό. Χιλιάδες άνθρωποι, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, τη μουσική», σημειώνει και προσθέτει: «Η μουσική είναι κάτι που όλοι οι άνθρωποι στη Γη μπορούν να μοιραστούν. Η μουσική μπορεί να μας θεραπεύσει, να μας φέρει κοντά, να μας κάνει χαρούμενους. Αυτό είναι που θα κάνει για εμάς».

Η Αριάνα Γκράντε έκανε tweet και λινκ που οδηγεί σε έρανο που συγκεντρώνει χρήματα, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 1,7 εκατ. λίρες.



Πηγή: Η Αριάνα Γκράντε υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ -Θα δώσει συναυλία για τα θύματα | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου