Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017

Η σπάνια βραδινή έξοδος της βασίλισσας Ελισάβετ και το… ανατρεπτικό πορτοφόλι της (Photos)
Παρά τα 91 της χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ αποτελεί fashion icon και ότι επιλέξει να φορέσει ή να κρατήσει στα χέρια της αν πρόκειται για τσάντα, πάντα αποτελεί.... θέμα συζήτησης. Και η τωρινή εμφάνισή της δεν αποτελεί εξαίρεση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πρώτα από όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν τη χθεσινή βραδινή έξοδο της Ελισάβετ, λέγοντας πως είναι μια από τις σπάνιες φορές που η βασίλισσα βγήκε βράδυ από το παλάτι.Ο λόγος ήταν τα γενέθλια στενού φίλου της ο όποιος επέλεξε εστιατόριο στο Λονδίνο για να τα γιορτάσει.

Η εμφάνιση της Ελισάβετ απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, ωστόσο μια μικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή της ήταν αυτή που τράβηξε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλον όσοι είδαν της φωτογραφίες.Αυτό γιατί ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τη βασίλισσα της Βρετανίας να βάζει στην τσάντα της το πορτοφόλι της. Δεν ήταν όμως ένα απλό πορτοφόλι.

Το σχέδιο του είναι λίγο πιο… προσωπικό, καθότι το πορτοφόλι είχε μια φωτογραφία της Ελισάβετ και της αδερφής της, Μαργαρίτας, σε νεαρή ηλικία, ενώ μαζί τους είναι και τα παιδία της Μαργαρίτα, Σάρα και Ντέιβιντ.

Η Ελιβάσετ ήταν πολύ κοντά με την αδερφή της και αχώριστες μέχρι το 2002 όταν και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα πέθανε. Από τότε η κόρη της, Σάρα, έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες παρέες της Ελισάβετ καθώς και ένα από τα πιο έμπιστα άτομα του κύκλου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου