Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017

#SurvivorGR – Διαρροή: Μάθαμε ποια ομάδα χάνει την ασυλία και ποιοι είναι υποψήφιοι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…




Μόνο εδώ…  Αφήστε τους άλλους να χτυπιούνται και να διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι θέλουν, ότι έχουν ακούσει ή ότι εικάζουν!

Φροντίσαμε, από την πιο έγκυρη πηγή μας και μάθαμε μόνο.... για τους αναγνώστες μας, ποιοι θα χάσουν σήμερα την ασυλία και ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι! Διαβάστε παρακάτω…

Πολλά ακούσαμε, πολλά μας στείλανε δεξιά και αριστερά όμως το ρεπορτάζ μας, από την εσωτερική πληροφόρηση που έχουμε στο youweekly.gr έρχεται κόντρα με όλους τους υπόλοιπους…

Σήμερα, «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα μονομαχήσουν για το ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία. Ένας αγώνας που δεν θέλει κανένας να χάσει! Όπως σας δείξαμε στο youweekly.gr από το τουρκικό Survivor, το σημερινό αγώνισμα, θα ευνοήσει τους μικρόσωμους παίκτες (Δείτε εδώ), μιας και τα εμπόδια είναι μικρά και στενά… Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη. Δεν τους απασχολεί τόσο το έπαθλο φαγητού όσο το να μην αναγκαστούν να διώξουν κάποιον παίκτη τους!



Και πάμε τώρα στο ζουμί! Σήμερα θα έρθει η απόλυτη ανατροπή, που δεν έχει συμβεί ξανά στο παιχνίδι… Κάτι που όσο είναι στον «αέρα» το Survivor δεν έχουμε ξαναδεί! Ενημερωτικά… η πληροφορία που σας δίνουμε σήμερα, είναι κόντρα σε όσα έχετε ακούσει μέχρι στιγμής δεξιά και αριστερά από διάφορους τύπους που δίνουν υποτίθεται «πληροφορίες» και είναι διπλοτσεκαρισμένη και 100% σίγουρη!!!

Ακολουθεί….spoiler…..

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το αγώνισμα της ασυλίας θα κερδίσουν οι….ΜΑΧΗΤΕΣ…στέλνοντας τους «Διάσημους» στον τάκο, αναγκάζοντας τους να βγάλουν υποψηφίους κάποιους συμπαίκτες τους… Και εδώ έρχεται η ανατροπή!!!!

Όπως λένε οι ίδιες και αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτή την φορά δεν θα είναι τρεις ή τέσσερις οι υποψήφιοι αλλά… ΔΥΟ!!! Καλά ακούσατε… Και αυτοί που θα βγουν προτεινόμενοι είναι … ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης! Το γιατί θα βγουν δύο υποψήφιοι και όχι τρεις, μένει μόνο να το δούμε το βράδυ! Η πληροφορία αυτή, είναι από την πιο έγκυρη πηγή που υπάρχει και δεν παίρνει περιθώριο για καμία διάψευση! Αυτά από εμάς στο youweekly.gr… με πολύ αγάπη…. Κι αφήστε τους άλλους να «χτυπιούνται» με τις δήθεν διαρροές τους!!!

Youweekly.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου