Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή 24χρονη που παγιδεύτηκε στη φωτιά (Photos -Video)




Συγκλονισμένοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε ένα από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ύστερα από φωτιά....


Μια κοπέλα 24 ετών βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στη Λάρισα.

Φρικτό θάνατο βρήκε το πρωί της Δευτέρας μια 24χρονη φοιτήτρια στη Λάρισα, όταν ξέσπασε φωτιά στη μικρή ισόγεια γκαρσονιέρα όπου διέμενε, επί της οδού Κουντουριώτου 33.

Η Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου, σπούδαζε στον Βόλο, αλλά έμενε στην Λάρισα.



Η πυροσβεστική γύρω στις 09:00 το πρωί δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.

Όταν οι πυροσβέστες τελικά κατάφεραν να μπουν μέσα στο χώρο διαπίστωσαν πως μία γυναίκα κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις της. Αν και προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της






Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του μικρού ενιαίου διαμερίσματος, μόλις 15-20 τ.μ., και σύντομα η άτυχη κοπέλα έχασε την ζωή της από τις αναθυμιάσεις. Η ίδια βρέθηκε νεκρή και χωρίς εγκαύματα στο κρεβάτι της.

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και περιορίστηκε άμεσα ήταν όμως αργά για την άτυχη κοπέλα. Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.


Πηγή: onlarissa.glarissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου