Τετάρτη, Ιουνίου 14, 2017

Πονηρούλης...

Ή

αλλιώς ο Πάνος Σόμπολος τους φέρνει πιο κοντά...


Πονηρούλης απεδείχθη ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, για άλλους ο πρόεδρος της...
καρδιάς μας Πάνος Σόμπολος – τύφλα να ‘χει ο Μανώλης Μαθιουδάκης και μαζί του ο Δημήτρης Μαθιόπουλος (οι νεότεροι ας τους γκουγκλάρουν για να καταλάβουν τα μεγέθη) – κατά την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα» στο Μέγαρο Μουσικής την περασμένη Δευτέρα!

Κι αυτό διότι ο πατριάρχης του αστυνομικού ρεπορτάζ φρόντισε το νέο του βιβλίο να παρουσιάσουν το σύνολο των διευθυντών ειδήσεων, ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης, καθώς και δύο εκ των κορυφαίων παρουσιαστών, Νίκος Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα!

Δηλαδή με ένα σμπάρο πέντε τρυγόνια!

Με άλλα λόγια το νέο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου εξασφάλισε με το καλημέρα την προβολή του σε όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ιδιωτικής και δημόσιας τηλεόρασης! Αφού το πάνελ που συντόνιζε ο Νίκος Χατζηνικολάου, φιλοξένησε τους διευθυντές ειδήσεων της ΕΡΤ Βασίλη Ταλαμάγκα, του ΣΚΑΙ Σταμάτη Μαλέλη, του ALPHA Βασίλη Παπαδρόσο και την δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως ήταν μαζεμένοι όλοι αν έσκαγε καμιά βόμβα (φτου, φτου, φτου… τρεις φορές πρέπει για να μη συμβεί) θα χάναμε και την τηλεοπτικό-δημοσιογραφική ελίτ της χώρας! Άλλωστε Σόμπολος είναι αυτός, όλο και κάποιον εχθρό θα έχει αποκτήσει στην πολυκύμαντη καριέρα του!

Κατά τα άλλα όμως πρέπει να πιστωθεί στον πρόεδρο της καρδιάς μας και «πατριάρχη» του αστυνομικού ρεπορτάζ, ότι κατάφερε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ακόμη και άσπονδοι φίλοι! Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται (για να αποφύγουμε και τις ανεπιθύμητες οχλήσεις)!...

enimerosi24.gr

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου