Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Μια απάντηση στον Κωνσταντίνο για την κατρακύλα των ΜΜΕ-Δεν φταιει ο λαος να το αλλάξεις




Επειδή ο Κωνσταντινος , οπως φαίνεται απο τις συνεχείς αναφορές του, σχεδόν σε κάθε εκπομπή, για την πτώση της εμπιστοσύνης στα ελληνικά ΜΜΕ,
Αντί απάντησης νομίζουμε οτι το ποστ που είδαμε στο διαδίκτυο (μονο εκεί υπαρχει πλεον η αληθεια) και ειναι η καλύτερη απαντηση στην αναζήτησή των αιτιών που στην Ελλαδα το διαδίκτυο ειναι σχεδόν μοναδική πηγή ενημέρωσης. Προς τιμή του χτυπάει τον κώδωνα του κινδύνου γιατι , φαίνεται οτι τον πνιγεί το δίκιο, οταν οι υπόλοιποι συνάδελφοι του, αυτοί της κακής δημοσιογραφίας, δεν δείχνουν καμία ανησυχία για «φωνή λαου», μιας και τα παπαγαλάκια (με σπάνιες εξαιρέσεις) ειναι αυτα προκόβουν


Οταν διαφωνείς με τον λαό, πρώτα κοιτάς ποιος φταίει, πριν…αλλάξεις λαό. Δεν μπορεί να ειναι 11εκ «λαϊκιστες» και «ψεκασμένοι» ή «παρασυρμένοι» (οπως λεει το ΚΚΕ) και οι τηλεπαρουσιαστές οι άγιοι των Αγίων που κατέχουν την αποκλειστική αληθεια.



Στην Ελλαδα τα τελευταία 30 χρονια εφαρμόζεται το μεγαλύτερο πείραμα κοινωνικής συμμόρφωσης απο τα πανω μέσω των ΜΜΕ. Αυτο μπορεί να λειτουργούσε την εποχή Σημίτη, αλλα με το διαδίκτυο έσπασε το μονοπώλιο και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας οπως θα ηθελε πχ ενας εργολαβος που κατέχει ΜΜΕ.



Για παράδειγμα στην Κερατεα έβγαιναν κάποια δελτία κατηγορώντας «αγνώστους» «αναρχικούς» «κουκουλοφόρους» που «εμποδίζουν την πρόοδο» μεχρι που κάποιοι με ενα απλό κινητό μας έδειξαν στα σοσιαλ οτι αυτοί ηταν απλοί κάτοικοι με οικογένειες και παιδια που δεν ήθελαν ο τόπος τους να γινει ενας σκουπιδότοπος και μάλιστα, οχι για κάποια καθαρή νεα συλλογή απορριμμάτων, αλλα ενα βρώμικο ΧΥΤΑ που στηνόταν για να καταργηθεί αμεσως μολις έπαιρνε την επιδότηση ο εργολάβος-καναλάρχης.

Επειδη εχουμε χάσει και τις έννοιες, εν κατακλείδι, λαϊκισμος δεν ειναι πχ η αύξηση του βασικού μισθού, αυτο ειναι λαϊκη θέληση, λαϊκισμος ειναι η λεκτική βία του «Μαζι τα φαγαμε» με τα στερεότυπα του φτωχού τεμπέλη Έλληνα και του «αδικημένου αλυσίδας Σ/Μ» «που δίνει δουλεια με 400€ σε χιλιάδες και στο τέλος την κοπανάει στο εξωτερικό με αφορολόγητα εκκατομυρία απο την υπεραξία της εργασίας (το γνωστό Σ/Μ που έγινε καπνός και φέσωσε την αγορά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου