Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.....

Σύμφωνα με σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ευχές του Ν. Βούτση για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού, Γιώργο Μαυρωτά, είχε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του επικεφαλής του κόμματος, Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε στον κ. Μαυρωτά τις ευχές, τόσο του ιδίου, όσο και όλων των μελών του Κοινοβουλίου, για ταχεία και πλήρη ανάρρωση του κ. Θεοδωράκη.

Ευχές στον Στ. Θεοδωράκη για ταχεία ανάρρωση από την Ρ. Σβίγκου

Επικοινωνία με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα είχε η ομόλογός του, του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ράνια Σβίγκου του ζήτησε να διαβιβάσει, εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, ευχές στον Σταύρο Θεοδωράκη για ταχεία ανάρρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου