Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Αθλιότητα Πρετεντέρη για Μεϊμαράκη – Τι άλλο θα κάνει για να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας;

 

Συνεχίζει τις δολοφονίες χαρακτήρων ο υπάλληλος των Σημίτη – Σαμαρά – Μητσοτάκη, Γιάννης Πρετεντέρης.


Ο δημοσιογράφος που μεγαλούργησε υβρίζοντας και στήνοντας σκάνδαλα για τον Κώστα Καραμανλή από το MEGALO κανάλι μαζί με την Πασοκτζού Σπυράκη και τον Κνίτη- Πασόκο-Μητσοτακικό Θεοδωρικάκο, και αφού έδωσε ρεσιτάλ κανιβαλισμού στις εθνικές και εσωκομματικές εκλογές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη (πουλώντας τη δήθεν συγκυβέρνηση Μεϊμαράκη – Τσίπρα), επανέρχεται σήμερα για να μας θυμίσει πόσο καλός πολιτικός αναλυτής είναι. Πάντα για κάποιο αφέντη.

Έτσι ο Γιάννης Πρετεντέρης μπερδεύοντας τη βούρτσα με την… ουσία – βάζει πάλι σε ένα δικό του βρόμικο κουβά όλους όσοι μιλούν για συνεννόηση, παραφράζοντας όπως έκανε για να σπιλώσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, την έννοια της συναίνεσης για τα μεγάλα εθνικά θέματα με τη συγκυβέρνηση με καθένα που καιροσκοπεί εις βάρος της πατρίδας.

Συγκεκριμένα γράφει στο Βήμα της Κυριακής: “Αν δεν απατώμαι, είναι η τρίτη κατά σειρά ήττα των “συνεννοησάκηδων”, μετά την αποδοκιμασία τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, και στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που ακολούθησαν. Και αποδεικνύονται πάλι οι μεγάλοι ηττημένοι των εξελίξεων, μαζί με την κυβέρνηση”.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, πουλώντας τις γνωστές καλές υπηρεσίες προκειμένου να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος Μητσοτάκη, επανέρχεται για να θυμίσει πόσο καλός ήταν να υβρίζει και να κονταίνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε συνέχεια του κλεισίματος της αξιολόγησης να προσφέρει υπηρεσίες λάσπης.

Και βέβαια δεν μας λέει ο Γιάννης Πρετεντέρης τίποτα για τους 35 – 50.000 ψήφους χωρίς ταυτότητα που ακόμη αγνοούνται από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Δηλαδή δεν μας λέει κάτι για την καραμπινάτη νοθεία με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων άλλων κομμάτων και τις μαϊμουδιές στα συστήματα συλλογής ψήφων ή για τα συστήματα που έπεσαν όπως έπεσαν και το 2009 για να γίνει ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος. Για αυτά δεν φταίει ο «συνεννοησάκιας» Μεϊμαράκης;

Εύγε Γιάννη! Goοd job boy!

Υ.Γ.
Ο Πρετεντέρης σε ευθεία γραμμή με το παλιό καλό σύστημα δίνει και αυτός τη δική του μάχη. Στόχοι του(ς) οι Παυλόπουλος – Καραμανλής – Μεϊμαράκης.
Η καραμέλα όμως που πιπιλάει, φθαρμένη και κουραστική.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου