Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ
Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη γοητευτική σύζυγό του στο γάμο του γιου τους, Bασίλη


Στα μέσα Ιουνίου του 2016 ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου και δημοσιογράφος Βασίλης Λιάτσος και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Καρποντίνη....
παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγους μήνες μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια το βροχερό απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Η Ελένη Καρποντίνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τη διαδρομή της στην εκκλησία όπου τελείται το μυστήριο. Η παρουσιάστρια έβγαλε selfie με το παρανυφάκι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αργήσαμε λίγο αλλά ερχόμαστε». Μπορεί η νύφη να άργησε λίγο ως είθισται, αλλά από το πρώτο φωτογραφικό δείγμα που είδαμε, είναι εντυπωσιακή.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, τον Αύγουστο του 2015 το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Το πρώτο δίµηνο δεν θέλαµε να δίνουµε δικαιώµατα να µας σχολιάσουν. Αποφεύγαµε να βγαίνουµε κάπου που είχε πολύ κόσµο και γενικότερα ήµασταν πολύ διακριτικοί. Βέβαια, σε αυτό εξυπηρετούσε πολύ και το ότι, λόγω των διαφορετικών ωραρίων, εγώ έφευγα από τον σταθµό στις 11.00 και ο Βασίλης ερχόταν στις 12.00. Οπότε σπανίως συναντιόµασταν στη δουλειά. Βέβαια, σε κάποιες συσκέψεις που είχαµε κάνει µε όλους τους παραγωγούς, είχε τύχει να του απευθύνω τον λόγο προσφωνώντας τον «αγάπη µου». Αλλά το κατάλαβα αµέσως, δαγκώθηκα και προσπάθησα να το διορθώσω, λέγοντας: «Μανάρι µου»»


Στιγμές του ζευγαριού στο Instagram
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ
Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη γοητευτική σύζυγό του στο γάμο του γιου τους, BασίληΣτο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου, τελέστηκε ο γάμος του δημοσιογράφου, Βασίλη Λιάτσου και της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού, Ελένης Καρποντίνη. Μαζί, έγινε και η βάπτιση του γιου τους που πήρε το όνομα, Αιμίλιος.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος παραχωρώντας δηλώσεις στις κάμερες -οι δηλώσεις προβλήθηκαν στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου- είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι ο πρώτος μου εγγονός που βαφτίζεται. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχία. Με αυτή τη σειρά. Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για έναν πατέρα να βλέπει τον γιο του να παντρεύεται. Να κάνει και αυτός παιδιά. Είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει. Τον χρόνο που δεν μπόρεσα να δώσω στον Βασίλη, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου τουλάχιστον να τον αφιερώσω περισσότερο στον εγγονό μου». Στο πλευρό του, η σύζυγός του, Αθηνά Καραλή. Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, ήταν μια από τις πιο κομψές παρουσίες που ξεχώρισαν. Ο Βασίλης Λιάτσος δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Λένε ότι είναι μεγάλη ευλογία η βροχή στους γάμους. Αναπτύχτηκε πάρα πολύ έντονα και γρήγορα όλο αυτό μεταξύ μας. Και πολύ αληθινά. Και με μεγάλη ουσία».

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια μικρή καθυστέρηση. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία λίγο πριν φτάσει στο μυστήριο γράφοντας: «Αργήσαμε, αλλά ερχόμαστε!».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου