Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Η "Ελληνίδα" Μελάνια Τραμπ και ο μπέμπης που την ξετρέλανε [pics, vids]




Η Μελάνια Τραμπ, σε κάθε της εμφάνιση, συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, το έκανε ενώ φορούσε το φόρεμα που είχε σχεδιάζει μια Ελληνίδα.....


Ένα λευκό φόρεμα με πολύχρωμες γραμμές που σχημάτιζε μεγάλα καρό, μια ζώνη στη μέση και ροζ γόβες. Ακόμη μια εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, στο Congressional Picnic που έγινε την Πέμπτη στο Λευκό Οίκο, που σχολιάστηκε θετικά για πολλούς λόγους.

Πρώτον, το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Μια δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου, της Ελληνίδας σχεδιάστριας που κάνει καριέρα στο Λονδίνο και παλιότερα είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και της Μισέλ Ομπάμα.













Ένα αμάνικο φόρεμα μέχρι το γόνατο, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της Μελάνια Τραμπ. Η δημιουργία "osmond grid", όπως γράφει η Daily Express, κοστίζει 2.255 δολάρια.

Στο online shop της σχεδιάστριας, πάντως, το συγκεκριμένο φόρεμα κοστίζει 777 λίρες (σε έκπτωση, από 1.295 αρχική τιμή).











Η Μελάνια Τραμπ είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω και ξετρελάθηκε με έναν… μπόμπιρα που ήταν στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στον κήπο του Λευκού Οίκου. Τον πήρε στην αγκαλιά της, τον σήκωσε ψηλά και τα φλας, φυσικά, άστραψαν!








Ποια είναι η Μαίρη Κατράντζου

Η Μαίρη Κατράντζου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Η μητέρα είναι εσωτερική διακοσμήτρια και ο πατέρας έχει πείρα στα υφάσματα. Το 2003 άφησε την Ελλάδα για τις ΗΠΑ. Εκεί σπούδασε αρχιτεκτονική Rhode Island School of Design στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο και το Central Saint Martins. Εκεί ασχολήθηκε με τη μόδα και το σχεδιασμό και πήρε το μπάτσελορ και το μάστερ της.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της πούλησε μια σειρά από prints στον οίκο Bill Blass, ενώ το 2006 συνεργάστηκε με τη γνωστή – Ελληνίδα επίσης- σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη. Οι διακρίσεις και τα βραβεία δεν άργησαν να έρθουν. Μαζί τους και οι μεγάλες συνεργασίες (Longchamp, Adidas), ενώ κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ φόρεσαν τις δημιουργίες τους.
Την αρχή έκανε η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2011. Ακολούθησαν οι Μπιογιονσέ και Ριάνα και η… ιέρεια της μόδας για πολλούς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου