Κυριακή, Ιουνίου 18, 2017

Βόμβα μεγατόνων στο #SurvivorGR: Εκτός ημιτελικού ενα εκ των φαβορί (video)



Τα spoilers και οι φήμες είναι πλέον καθημερινή συνήθεια του Survivor. Εδώ και αρκετό καιρό, βγαίνουν σενάρια για τους παίκτες, τις αποχωρήσεις, τα έπαθλα, την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αυτή τη φορά όμως, το σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας... το μεσημέρι της Πέμπτης, αποτελεί σίγουρα βόμβα μεγατόνων και αν συμβεί, τότε μπορεί να επηρεάσει και το κοινό σε μεγάλο βαθμό.

Στην εκπομπή «La Biri Biri», η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη, ανέφερε πως τελικά την επόμενη εβδομάδα, οι ασυλίες και οι αποχωρήσεις θα είναι δύο. Ένα πολύ μεγάλο ενδεχόμενο συγκεντρώνεται στο ότι, κατά σειρά, η Σάρα και ο Σπαλιάρας θα είναι οι επόμενοι που θα φύγουν από το παιχνίδι.

Η βόμβα, όμως, έπεσε μετά. Η δημοσιογράφος, είπε ότι ένα εκ των φαβορί θα μείνει εκτός ημιτελικού και θα μπει σε αυτόν η Βαλαβάνη. Ο Βασάλος ή ο Μάριος, θα γυρίσουν πρόωρα στην Ελλάδα.

Όταν στην εκπομπή άκουσαν οι υπόλοιποι το ενδεχόμενο αυτό, όλοι, υπέθεσαν πως αυτός θα είναι ο Βασάλος, με την δημοσιογράφο να συμπληρώνει: «Κι αν φύγει ο Μάριος; Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι ο Βασάλος είναι δεύτερος στην ψηφοφορία…»!

Πραγματικά, το τέλος του ριάλιτι, προμηνύεται συναρπαστικό.

mononews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου