Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Θοδωρής Γιάνναρος ή αλλιώς ένα πολύ μάτσο «γαλάζιο» στέλεχος




Φυλαχτείτε, βρέχει τεστοστερόνη


Δηλώνει μοριακός βιολόγος, τέως διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς»,μέλος του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και αρθρογράφος στο «capital.gr» και «greek vision».

Ο Θοδωρής Γιάνναρος όμως ξεχνά να δηλώσει μία ακόμα από τις…
ιδιότητές του. Αυτή του μάτσο ομοφοβικού «ντετέκτιβ», ο οποίος καταφέρνει με αξιοθαύμαστο τρόπο να εκχυδαΐσει όχι τον πολιτικό, αλλά τον κοινωνικό και τελικά ανθρώπινο, πολιτισμό.

Είναι αυτό το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που είδε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μπαίνει σε gay bar στο Γκάζι (βρεθήκαμε ξαφνικά σε κάποια χώρα του Κόλπου και δεν το καταλάβαμε;) και θεώρησε χρήσιμο να το μοιραστεί στον λογαριασμό του στο Twitter, αφού πρόκειται για τόσο σοκαριστική είδηση (;).


Αποφάσισε μάλιστα ότι το εν λόγω στέλεχος μπήκε «με ζαρωμένη τη μούρη» στο μαγαζί, μαζί με την αγαπημένη του… Μήτσο, «είδηση» που έγραψε στο tweet του, προφανώς ξεχειλίζοντας περηφάνια για το πόσο άνδρας αισθάνεται.

Για το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος, πρώην διοικητής νοσοκομείου, βρίσκει θέση στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί.

Με μεγάλη επιτυχία άλλωστε, έχουν αποδείξει εκεί στην Πειραιώς, ότι το βαρέλι της μισαλλοδοξίας, της ομοφοβίας και του ρατσισμού δεν έχει πάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου