Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ με αχυρανθρώπους



Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές της Πειραιώς, από τους 76 βουλευτές μόνον οι 20 με 25 μετέχουν ενεργά στη «μάχη» κατά της κυβέρνησης.


Οι υπόλοιποι παρακολουθούν… εξ αποστάσεως τα τεκταινόμενα και οι δημόσιες παρεμβάσεις τους εξυπηρετούν τους προσωπικούς, κατά βάση, στόχους τους (επανεκλογή) και δευτερευόντως αυτούς της παράταξης.

Μέχρι πρότινος, στα κεντρικά γραφεία αντιμετώπιζαν με απάθεια, αδιαφορία ή ακόμα και με περιφρόνηση τη στάση αυτή των βουλευτών. «Θα προχωρήσω μπροστά κι όποιος θέλει ακολουθεί», ήταν το μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη, ενώ οι στενοί συνεργάτες του συνιστούσαν υπομονή μέχρι τις εκλογές όπου «το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή». Υπαινισσόμενοι προγραφές και… εξοστρακισμούς.

Και οι 50 θα βρεθούν εκτός ψηφοδελτίων με τη δικαιολογία οτι δεν προσφέρουν, θα τους κρατά ομήρους ο Μητσοτακης ως την τελευταία στιγμή που θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια για να μη φύγουν και μετά θα τους στείλει στο καλό!

Το ερώτημα ειναι: Ειναι δυνατόν 50 άνθρωποι να μην βλέπουν που βαδίζουν ή μήπως βλέπουν και ειναι έτοιμοι να τον φάνε πριν τους φάει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου