Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2017

Οι καραμανλικοί διασύρουν τον Μητσοτάκη και την κλίκα των ανίκανων συνεργατών του για το φιάσκο της 20ετίας (ΦΩΤΟ)




Ατελείωτος διασυρμός Μητσοτάκη για το φιάσκο

Νέο κύκλο εσωστρέφειας προκαλεί στη ΝΔ το τελευταίο επικοινωνιακό βατερλώ του Κυριάκου Μητσοτάκη που οδηγεί σε παραιτήσεις (Διαβάστε ΕΔΩ)

Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αιφνιδιάσει... την κυβέρνηση μέσω της ξαφνικής επίσκεψής του στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, αλλά όταν πληροφορήθηκε ότι οι κ.κ. Τόσκας και Τζανακόπουλος τον περίμεναν για να τον ενημερώσουν αποφάσισε να ακυρώσει την επίσκεψη, αντιλαμβανόμενος πως το αφήγημα της εν υπνώσει κυβέρνησης δεν μπορούσε να επιτευχθεί.

Μιλάμε για τον απόλυτο διασυρμό ενός παντελώς ανίκανου πολιτικού, του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει τη φιλοδοξία να κυβερνήσει την Ελλάδα.

Ως εκ τούτου, Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην υπουργός της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, επέκρινε στο Facebook την επικοινωνιακή ανεπάρκεια του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «ερασιτέχνες και σκιντζήδες».

Δείτε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου που ακολουθεί:

 
Evangelos Antonaros
πριν από 4 ώρες
Το έχω πει και το ξαναλέω.
Η πολιτική επικοινωνία δεν είναι για ερασιτέχνες και σκιτζηδες.
Δεν αρκούν τα εγχειρίδια και οι σπουδές.
Χρειάζεται εμπειρία ( όχι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική), καλό σχεδιασμό στρατηγικής, απαλλαγή από το σύνδρομο της βιασύνης και -- κυρίως! -- αυτό που αποκαλώ ουσία πολιτικής ώστε να μπορείς να την "επενδύσεις" και να πλασάρεις επικοινωνιακά.
Και μάλιστα με αίσθηση του timing....
Δείτε περισσότερα
61
4
5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου