Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017

Γερουλάνος σε κατάθλιψη: Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να απελευθερώσει τον Έλληνα από τους βραχνάδες της εποχής του

 

 
Και ποιοι ήταν οι βραχνάδες της εποχής του; το ΝΑΤΟ και η ΕΟΚ! και τι έκανε ο μεγάλος Αντρέας Παπανδρέου; παρέδωσε τη χώρα στους νταβατζήδες και την έκανε διαφθορείο της ξακουστής γενιάς του Πολυτεχνείου. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε, οι σπουδαίοι και τρανοί του ΠΑΣΟΚ να ξεπούλησαν την Ελλάδα στις Γερμανικές Τράπεζες!


Κατά του επικοινωνιακού μορφώματος της ΔΗ.ΣΥ. και των άλλων πρωτοβουλιών στην Κεντροαριστερά καθώς και αντίθετος στην πολιτική συμμαχιών με ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. τάσσεται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.Σε διαδικτυακή συνέντευξή του επαναλαμβάνει τις ενστάσεις του για τις εξελίξεις στον χώρο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να απελευθερώσει τον Ελληνα από τους βραχνάδες της εποχής του. Και τα λάθη που κάναμε στην πορεία μας τα κάναμε όταν απομακρυνθήκαμε από το όραμά μας. Αντί όμως να δουλεύουμε συστηματικά για να μεταφράσουμε αυτό το πολιτικό πρόταγμα σε πολιτικό περιεχόμενο που μπορεί να αντεπεξέλθει στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας, ασχολούμαστε με επικοινωνιακά μορφώματα, όπως η ΔΗ.ΣΥ., με την αγωνία να πάρουμε και πάλι λίγη εξουσία στα γρήγορα, έστω σαν πατερίτσα ενός άλλου κόμματος».

Το ΠΑΣΟΚ, κατά τον πρώην υπουργό, «πρέπει πρωτίστως να συνδεθεί με τις ρίζες του, να ξαναβρεί από πού προέρχεται το όραμά του και ο λόγος ύπαρξής του. Αντί να κοιτούμε με νοσταλγία τα χρόνια εξουσίας, πρέπει να κοιτάξουμε με προσοχή τα χρόνια πριν από αυτήν. Τότε που εκφράσαμε ένα όραμα για τη χώρα που πήγαζε από βαθιά πίστη στον Ελληνα».

Αναφορικά με ενδεχόμενες πολιτικές συνεργασίες, ο κ. Γερουλάνος τονίζει ότι δεν θεωρεί τους κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα έτοιμους να δουλέψουν για να μετατρέψουν το κράτος από κράτος που δυναστεύει σε κράτος που υπηρετεί τον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου