Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

Ήξεις – αφίξεις, για άλλη μια φορά...




Μπέρδευτηκαν οι γραμμές της ΝΔ, για τα F-16...

Μπέρδευτηκαν... οι γραμμές από ότι φαίνεται στη ΝΔ, που...
χθες σε ανακοίνωση της ασκουσε κριτική για...
τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των ελληνικών αεροσκαφών F 16, αλλά σήμερα την έκρινε ως επιβεβλημένη.

«Η αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 είναι επιβεβλημένη», δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της γαλάζιας παράταξης, Βασίλης Κικίλιας, προκαλώντας ερωτηματικά σε όποιον είχε διαβάσει την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ, που σε μία αποτυχημένη προσπάθεια να αποδομήσει τις επαφές του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, έσπευσε να δηλώσει ότι: «Φαίνεται μέχρι στιγμής ότι το μόνο χειροπιαστό αποτέλεσμα της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ αφορά μια συμφωνία υψηλότατου κόστους για την αναβάθμιση των ελληνικών αεροσκαφών F 16. Συμφωνία που θα κοστίσει στην ελληνική οικονομία 2,4 δις δολάρια, προσφέροντας θέσεις εργασίας όχι στην Ελλάδα, αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Για να καλύψει την επικοινωνιακή γκάφα του κόμματος, ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε τουλάχιστον ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας για όλες τις πτυχές της συμφωνίας.

Ήξεις – αφίξεις για άλλη μια φορά...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου